DRAMA U NOVOM SADU: Maloletnik pucao nasred ulice!

 
  • 11

Pošto se autobus zaustavio, putnici su iz njega pobegli, a mladić s pištoljem, koji je takođe izašao iz vozila, ispalio je tri metka u pravcu drugog mladića, ali ga nije pogodio

U Novom Sadu, u delu grada Novo naselje u kojem u poslednje vreme ima najviše incidenata, danas popodne ponovo je došlo do pucnjave.

Očevici su agenciji Beta rekli da je oko 17.30 u autobusu na liniji broj 7 došlo do svađe i koškanja, kada su dvojica maloletnika napali trećeg mladića. Jedan od napadača je imao i pištolj.

Vozač je zaustavio autobus, u kojem je u tom trenutku bilo dvadesetak putnika, a među njima je bila i jedna žena sa bebom.

Pošto se autobus zaustavio, putnici su iz njega pobegli, a mladić s pištoljem, koji je takođe izašao iz vozila, ispalio je tri metka u pravcu drugog mladića, ali ga nije pogodio.

Na lice mesta izašla je policija. Incident se desio na Bulevaru Slobodana Jovanovića.

- Mladić je, sa povredama, zadobijenim u tuči, primljen u Klinički centar Vojvodine - kaže se u saopštenju Policijske uprave Novi Sad i dodaje da su policija i nadležni javni tužilac izvršili uviđaj, na licu mesta.

O rezultatima istrage javnost će, kako stoji u saopštenju, blagovremeno biti obaveštena.

(Telegraf.rs / Beta, Tanjug)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haj

    28. februar 2014 | 20:48

    Jos 200 policajaca pod hitno

  • Klisura

    28. februar 2014 | 21:27

    Ма не вреди ни још 1000 милиционера, ништа се неће променити. Не можемо за такве ствари кривити полицију, пре бих кривио породично васпитање, друштво које је отишло у пропаст, систем који је ужасан, немаштина, љубомора, влада закон јачег, моћнијег, на жалост никако паметнијег. Чудимо се нешто, а данас смо тако брзо информисани о стварима које се дешавају код нас, као и свуда у свету, а све те ствари су се на жалост дешавале и дешаваће се, у овом случају па било хиљаде и хиљаде милиционера на улици. Жалосно је шта нам омладина ради али док се не промени свест код људи, све ће ићи на горе. Сви као неки верници, а од поштовања ближњега ни трага.

  • srki

    1. mart 2014 | 00:05

    Prvo kriviti roditelje i pravosudje, policija radi svoj posao hapsi ali kad nepostoji sud da odredi kaznu kakva dolici, i na kraju ispada da policija sve se pada u vodu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA