BUĐAV LEBAC ALI STVARNO: U Maksiju prodaju hleb sa plesnima! (FOTO)

Komentari

  • Endži

    25. februar 2014 | 10:59

    Što volim kad se ti zabrinuti građani obrate "medijima",kao, jadni, ne znaju od koga da traže pomoć, a vrlo dobro znaju da nađu kontakt novinara.

    • 25. februar 2014 | 22:39

      Kaja

      @Endži

      Pa naravno, neuporedivo je lakše doći do medija nego do neke inspekcije. Novinari traže o čemu da pišu a inspektori mole boga da ih niko ne zove da ne bi morali da RADE!

  • bravo...

    25. februar 2014 | 09:35

    Niste bolji ni zasluzili....!!!! Ha ha

  • Nesalomivi

    25. februar 2014 | 08:58

    Otrovao sam se pre neki dan tunjevinom u konzervi iz metroa zamalo da capnem ,da li sam trebao da nosim konzervu tamo da mi daju novu ili da ih tuzim ? Sve u svemu uzaludna misija i trosenje vremena .Nismo u Americi gde bih debelo naplatio njihov nemar...

  • forzaelaborata

    25. februar 2014 | 08:42

    Objavite moj kom molim vas ali onaj prethodni

  • ap0calypto

    25. februar 2014 | 08:30

    da se nebaci :)

  • Bukowski David

    25. februar 2014 | 02:43

    Daj bre sto nisu stavili celi hleb u kesu nego pola?! Mats bre prevaranti,ko zna koliko to stoji

  • ina

    24. februar 2014 | 23:53

    ja koja panika od toga....to se desi jer se psakuje topao hleb....slazem se da nije uredu ali svakom se desi vtratis hleb u trgovinu gde si kupio dobijes novac nazad oni naprjed salju proizvodjacu...stvar reklamacije...a drugi put kupuj u pekari i otvoreni hleb gospodjo i nece vam se to desiti...

  • Vladimir

    24. februar 2014 | 22:59

    Ja kupih sir u Tempu, neki Edamer Niske mlekare, e on je bio zelen bas bas bas, a rok mu istice za 3 meseca...

  • dobarloszao

    24. februar 2014 | 22:48

    Kako te nije mrzelo da hleb nosiš u redakciju.Tebi je sigurno mnogo dosadno u životu.

  • alhemicar

    24. februar 2014 | 21:37

    Jos samo nutela fali!!

  • Dusan

    24. februar 2014 | 21:17

    Zanimljivo da se ne spominje rok trajanja. U švedskoj neke vrste hleba se zamrzavaju posle pakovanja i direktno se vadi zamrznut na police, i kupujes u principu svež hleb, a ne juče srcem za prekosutra??? Koliko aditiva se dodaje moze nedelju dana da traje. Najbolji je kiseli hleb bez kvasca za one koji znaju.

  • DrKisprdilov

    24. februar 2014 | 20:50

    Znam ja sta je to. Taj hleb se sekao dan pre a datum je stavljen kao da je sutra dan , sigurno zbog transporta.Tako se radi i u mojoj pekari , seces danas za sutra a datum se stavlja kao da je sutra pakovan...

  • Steffi

    24. februar 2014 | 20:38

    Opusteno to bi studenti VPŠSSSSS Blace pojeli bez pitanja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA