Pa naravno, neuporedivo je lakše doći do medija nego do neke inspekcije. Novinari traže o čemu da pišu a inspektori mole boga da ih niko ne zove da ne bi morali da RADE!
Otrovao sam se pre neki dan tunjevinom u konzervi iz metroa zamalo da capnem ,da li sam trebao da nosim konzervu tamo da mi daju novu ili da ih tuzim ? Sve u svemu uzaludna misija i trosenje vremena .Nismo u Americi gde bih debelo naplatio njihov nemar...
ja koja panika od toga....to se desi jer se psakuje topao hleb....slazem se da nije uredu ali svakom se desi vtratis hleb u trgovinu gde si kupio dobijes novac nazad oni naprjed salju proizvodjacu...stvar reklamacije...a drugi put kupuj u pekari i otvoreni hleb gospodjo i nece vam se to desiti...
Zanimljivo da se ne spominje rok trajanja. U švedskoj neke vrste hleba se zamrzavaju posle pakovanja i direktno se vadi zamrznut na police, i kupujes u principu svež hleb, a ne juče srcem za prekosutra??? Koliko aditiva se dodaje moze nedelju dana da traje. Najbolji je kiseli hleb bez kvasca za one koji znaju.
Znam ja sta je to. Taj hleb se sekao dan pre a datum je stavljen kao da je sutra dan , sigurno zbog transporta.Tako se radi i u mojoj pekari , seces danas za sutra a datum se stavlja kao da je sutra pakovan...
Endži
Što volim kad se ti zabrinuti građani obrate "medijima",kao, jadni, ne znaju od koga da traže pomoć, a vrlo dobro znaju da nađu kontakt novinara.
Podelite komentar
Kaja
@Endži
Pa naravno, neuporedivo je lakše doći do medija nego do neke inspekcije. Novinari traže o čemu da pišu a inspektori mole boga da ih niko ne zove da ne bi morali da RADE!
Podelite komentar
bravo...
Niste bolji ni zasluzili....!!!! Ha ha
Podelite komentar
Nesalomivi
Otrovao sam se pre neki dan tunjevinom u konzervi iz metroa zamalo da capnem ,da li sam trebao da nosim konzervu tamo da mi daju novu ili da ih tuzim ? Sve u svemu uzaludna misija i trosenje vremena .Nismo u Americi gde bih debelo naplatio njihov nemar...
Podelite komentar
forzaelaborata
Objavite moj kom molim vas ali onaj prethodni
Podelite komentar
ap0calypto
da se nebaci :)
Podelite komentar
Bukowski David
Daj bre sto nisu stavili celi hleb u kesu nego pola?! Mats bre prevaranti,ko zna koliko to stoji
Podelite komentar
ina
ja koja panika od toga....to se desi jer se psakuje topao hleb....slazem se da nije uredu ali svakom se desi vtratis hleb u trgovinu gde si kupio dobijes novac nazad oni naprjed salju proizvodjacu...stvar reklamacije...a drugi put kupuj u pekari i otvoreni hleb gospodjo i nece vam se to desiti...
Podelite komentar
Vladimir
Ja kupih sir u Tempu, neki Edamer Niske mlekare, e on je bio zelen bas bas bas, a rok mu istice za 3 meseca...
Podelite komentar
dobarloszao
Kako te nije mrzelo da hleb nosiš u redakciju.Tebi je sigurno mnogo dosadno u životu.
Podelite komentar
alhemicar
Jos samo nutela fali!!
Podelite komentar
Dusan
Zanimljivo da se ne spominje rok trajanja. U švedskoj neke vrste hleba se zamrzavaju posle pakovanja i direktno se vadi zamrznut na police, i kupujes u principu svež hleb, a ne juče srcem za prekosutra??? Koliko aditiva se dodaje moze nedelju dana da traje. Najbolji je kiseli hleb bez kvasca za one koji znaju.
Podelite komentar
DrKisprdilov
Znam ja sta je to. Taj hleb se sekao dan pre a datum je stavljen kao da je sutra dan , sigurno zbog transporta.Tako se radi i u mojoj pekari , seces danas za sutra a datum se stavlja kao da je sutra pakovan...
Podelite komentar
Steffi
Opusteno to bi studenti VPŠSSSSS Blace pojeli bez pitanja !
Podelite komentar