Racija na koncertu "Discipline kičme"!

 
  • 9

Policajci su se u klubu zadržali svega 15 minuta, a nakon što su svi koji su bili prisutni legitimisani, koncert je nastavljen

U niškom klubu "Feedback", koji je održan u petak uveče, policija je sprovodeći raciju prekinula koncert grupe "Disciplina kičme".

Policajci su se u klubu zadržali svega 15 minuta, pa je nakon toga koncert nastavljen. U klubu je bilo 250 ljudi, a sve karte za koncert bile su rasprodate. Na pola koncerta došlo je oko 15 policajaca. Organizatori su upalili svetla, a svi koji su bili unutra bili su legitimisani, prenosi "Alo".

U Policijskoj upravi navode da je racija u klubu deo redovnih aktivnosti kako bi se poboljšala bezbednost u gradu. Takođe, dodaju da nije bilo problema i da je koncert mogao biti nastavljen nakon završene kontrole.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • savo

    22. februar 2014 | 18:51

    Bilo je preko trideset uniformisanih lica. Sto iz žandarmerije ( "čuveni " Niški odred ) što iz interventne jedinice. Koncert na žalost nije nastavljen, bruka za Niš ovo ni Slobini policajci nisu radili ! ! !

  • Kimi CG

    22. februar 2014 | 18:12

    Podseti me na partizanske filmove, ono kao gestapo i ilegalci. Kontrola ausvajsa. Koja je to fora da se tako uleće na koncert ? Neka stanu na vrata pa neka legitimišu i pretražuju ručnim detektorima prilikom ulaska, a ako misle da će unutra neko da koristi drogicu, par ljudi u civilu pa neka se šetkaju unutra. Nije fora prekidati koncert, jer izvođačima je blam i koliko god se trudili da se publici predstave u što boljem svetlu i prirede predstavu za pamćenje, racija im sve to razvali. A što se publike tiče, koliko god bio zakonski ispravan, opet se vrlo neprijatno i poniženo osećaš da te neko ispipava i prevrće džepove.

  • Alex

    22. februar 2014 | 19:47

    Sramota, nekultura, neprofesionalizam, povreda ljudskih prava, silovanje slobode,što nisu pravili redovne kontrole na bekutin koncert?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA