Otimali ženama tašne sa skutera, pa ih uhapsili!

 
  • 3

Uhapšeni su M.T. (18) i jedan maloletnik, a njima se na teret stavlja teška krađa na drzak način. Oni su iz tašni uzimali novac, a ostale stvari bacali, a tokom krađe jedan ili obojica osumnjičenih su imali bele kacige na glavi

Beogradska policija je uhapsila dve osobe, osumnjičene da su pošle sedmice skuterom prilazili ženama i otimali im tašne, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uhapšeni su M.T. (18) i jedan maloletnik, a njima se na teret stavlja teška krađa na drzak način.

Oni su iz tašni uzimali novac, a ostale stvari bacali, a tokom krađe jedan ili obojica osumnjičenih su imali bele kacige na glavi.

Oštećeni građani se mogu javiti policijskim službenicima PS Novi Beograd na broj telefona 011/3008 -138, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    20. februar 2014 | 20:42

    I šta će biti? Od ranije poznati policiji, po 10 krivičnih prijava, policija hapsi, sud oslobađa...

  • Iva

    21. februar 2014 | 16:31

    Ja sam jedna od ostecenih i kojoj nista nije nadjeno. Kod ovih klinaca je samo nadjeno 4.000 rsd a sve ostalo su bacili. Telefon koji ima serijski broj i koji moze da se sada lako locira, nije mi nadjen od strane policije. Sta mi znaci sto su uhvaceni kad ce biti pusteni i oslobodjeni, ko ce mi vratiti ono materijalno sto su uzeli i ko ce mi vratiti zivce koje sam pogubila taj dan i stres koji sam dozivela???

  • Baki

    20. februar 2014 | 18:17

    Sedmice ili Nedelje??? Ne razumem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA