Jovanović: LDP je garant sprovođenja reformi

 
  • 5

- Srbija zna da je vreme da obavi veliki posao i zna da jedino ima smisla da LDP taj posao obavi, jer ima i znanje i energiju koja je potrebna - kaže lider LDP-a

Predsednik LDP Čedomir Jovanović poručio je danas da će u sledeće četiri godine LDP imati značajnu ulogu u političkom životu zemlje i da je ta stranka garant sprovođenja reformi.

- Srbija zna da je vreme da obavi veliki posao i zna da jedino ima smisla da LDP taj posao obavi, jer ima i znanje i energiju koja je potrebna. Sva istraživanja koja gledam ovih dana jasno pokazuju da su građani to prepoznali i da će u sledeće četiri godine LDP imati značajnu ulogu u političkom životu zemlje. Mi smo garant sprovdođenja reformi - ocenio je Jovanović.

On smatra da se stalno nameću lažna pitanja, "tako je sada navodno ključno pitanje koje se nameće u kampanji - sa kim će LDP nakon izbora".

- Naravno da to nije ključno pitanje, nego koliko će LDP otići daleko u dobijanju podrške ljudi koji su spremni da rade posao o kom govorimo. Sa kim god da smo u koaliciji, mi ćemo biti energija te koalicije, mi ćemo voditi tu koaliciju ka cilju o kom smo se dogovorili s ljudima - naglasio je Jovanović.

Kako je rekao, liberali se sa građanima dogovoraju oko pokretanja fabrika, novih bolnica, škola, oko ekonomije u kojoj će država štedeti, zakona koje je neophodno doneti.

LDP će, kako je rekao, insistirati i da se obrazovni sistem promeni.

- Ni maturu ne znaju da organizuju, da ne govorimo da Srbija u kojoj decu maltretiraju da uče naizust kojekakve gluposti koje im nikada u životu neće trebati, u kojoj decu maltretiraju školskim metodama iz pretprošlog veka, da je takva Srbija pri dnu liste znanja, ne samo u Evropi, nego i u svetu, uključivši afričke i azijske zemlje - rekao je Jovanovoć, ističući da su deca pametna, a da je sistem taj koji treba promeniti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partybreaker

    20. februar 2014 | 14:43

    Xaxaxaxaxa

  • Наташа

    20. februar 2014 | 14:35

    Иронија је што о раду највише говори онај који нема дан радног стажа.

  • Dejan

    20. februar 2014 | 16:18

    Kad ces na poligraf dosta vise neistine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA