Jovičić: Đilas je poslednji koji može da drži lekcije!

 
  • 6

Kandidat SNS-a za odbornika u gradskoj skupštini, Aleksandar Jovičić, odbacio je kritike lidera DS-a Dragana Đilasa o izgradnji škole na Voždovcu

Kandidat SNS-a za odbornika u gradskoj skupštini, Aleksandar Jovičić, odbacio je kritike lidera DS-a Dragana Đilasa o izgradnji škole na Voždovcu istakavši da Đilas "poslednji koji može da drži lekcije" i  naveo da se SNS "neće njime baviti" i da žele da stvore ambijent u beogradu i Srbiji koji će dati novu šansku mladima.

Jovičić je istakao i da je Đilas dok je bio gradonačelnik "sve škole izgradio iz skupocenih kredita".

- Videli smo kako je napravio školu u rekordnom roku u naselju Kaluđerica, a ta škola samo što se ne sruši - s obzirom da je u rekordnom roku napravljena pred izbore danas krov prokišnjava, a očekujemo svakog trenutka da betonski zid padne - rekao je on.

Jovičić je dodao i da smo videli smo primere velikih Đilasovih projekata "gde je kupio autobuse stranih proizvođača u vrednosti od 65 miliona evra i oštetio je naš Ikarbus"

- Videli smo kako sprovodi projekte na Bulevaru Kralja Aleksandara, a videli smo kako funkcioniše "Bus plus" u gradu gde ljudi ne mogu da plaćaju privatne firme koje su bliske Đilasu - rekao je on.

Istakavši da je "to politika Đilasa", Jovičić je naveo i da se SNS "neće njime baviti jer želio da stvorimo takav ambijent u Beogradu i u Srbiji u kome će vratiti šansu mladim ljudima da ostanu ovde".

Prema njegovim rečima, SNS je spremna da omogući mladim ljudima i da "svoju ambiciju i svoju kreativnost izgrade u još većoj meri, a da grad Beograd to nagradi".

- To će uspeti samo tim Srpske napredne stranke uz snažnu podršku predsednika Aleksandar Vučića i Vlade Srbije koja se ne plaši da kaže da je neophodno da sprovodimo munjevito reforme - istakao je Jovičić.

Jovičić je istakao ono što je za nas važno je da svi zajedno menjamo ambijent u gradu uz snažnu podršku Vučića i Vlade Srbije

- Nastavićemo da sprovodimo reforme , nastavićemo oštru borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i nijedna članska karta nijedne partije, pa ni SNS-a neće zaštiti one koji su uništavali srpsku privredu i ekonomiju zbog svojih korupcionaških afera - rekao je on.

Jovičić je kandidat za gradsku skupštinu izborne liste "Aleksandar Vučić - budućnost kojoj verujemo", a razgovarao je s građanima u okviru predizborne kampanje u centru Beograda.

Đilas je ranije danas obišao naselje "Stepa Stepanović" i lokaciju na kojoj je, kako tvrdi, pre dva meseca trebalo da počne izgradnja osnovne škole, a tom prilikom je poručio da je "šteta i sramota da izgradnja još nije počela".

- Sve je bilo spremno da izgradnja počne u novembru, ali radovi još nisu počeli, verovatno će početi tokom kampanje - rekao je Đilas novinarima

U međuvremenu oglasio se i direktor gradske Agencije za investicije i stanovanje Luka Petrović koji je najavio da će izgradnja škole u voždovačkom naselju Stepa Stepanović početi krajem februara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA