Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nesa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan Obradovic

    13. februar 2014 | 19:32

    Ovo je jedan od najvecih strucnjaka u medicini i jedan od najboljih ljudi koje sam ikada poznavao. Ovako human i divan covek ce nam svima mnogo nedostajati. Ivan Obradovic

  • BALKANSKI SPIJUN

    13. februar 2014 | 19:12

    Nema nista bez slanine uprzene sa lukom i crnim pivom .. i jos dodas vegete za imat svima! Uhhh

  • Nada

    13. februar 2014 | 18:35

    Tako je Neso, od nutricionista i pobornika zdrave hrane nikako ne mozemo da ocekujemo da ce umreti jednog dana, pogotovu ne tako mladi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA