Pretukli ga nasmrt muž i dever ljubavnice!

 
  • 13

Kako tvrde brat i otac Dalibora Alilovića on se dugo krišom viđao sa udatom ženom čiji je suprug bio u zatvoru. Kažu, namamljen je od strane svoje ljubavnice u njenu kuću u naselju Slavka Zlatanovića u nedelju uveče gde je brutalno tučen od strane njenog muža i devera

Devetnaestogodišnji Dalibor Alilović iz Leskovca preminuo je u ponedeljak pošto su ga u nedelju pretukla dva muškarca.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Leskovac dve osobe su privedene zbog sumnje da su počinile krivično delu ubistvo, objavila je RTV Leskovac.

U porodičnoj kući Dalibora Alilovića neverica i muk. Kažu da je bio dobar i miran momak i da mu je zabranjena ljubav došla glave.

Kako tvrde brat i otac preminulog mladića on se dugo krišom viđao sa udatom ženom čiji je suprug bio u zatvoru.

Kažu, namamljen je od strane svoje ljubavnice u njenu kuću u naselju Slavka Zlatanovića u nedelju uveče gde je brutalno tučen od strane njenog muža i devera.

- Ta Samanta je kriva za sve. Ona je starija od njega, ima 23 godine. Dok joj je muž bio u zatvoru Dalibor se viđao sa njom. Te noći ga je namamila da dođe preko Fejsbuka i on je otišao - kaže Florijan Alilović, brat preminulog.

- Tukli su ga, kažu njihovi komšije palicama i letvama u glavu. Bilo je krvi na sve strane - priča Daliborov rođak  Eldenes Sultanović.

Zbog tuče je te noći intervenisala i policija koja je svu trojicu odvela na saslušanje. Kako tvrdi Daliborov brat, njemu je tamo pozlilo pa ga je policija prevezla u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice.

Nakon pregleda lekara Dalibor je pušten kući. Uspavao se u svom krevetu, a u ponedeljak ujutru ga je rođeni brat pronašao mrtvog.

(Telegraf.rs)

 

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Debbie

    12. februar 2014 | 07:05

    U ovoj uzas sve goreg od goreg.Muz umesto da zenu sredi on ubija svalera .Komsije zovu policiju jer je krvi svuda, policija umesto da zove hitnu ona pretucenog vode na saslusanje .Kad je jadnik stigo u bolnicu umesto da ga zadrze I detaljno ispitaju oni ga puste kuci .Ovde javni tuzilac treba dobro da otvori oci , jedan zivot je ugasen a mozda je moglo da bude drugacije.Saucesce porodici nastradalog mladica

  • mario

    12. februar 2014 | 07:45

    muski egoisti prebili decka,pa nije decko kriv,kriva je ta zena,ona je prevarila muza,da mu je verna ne bi se muvala sa klincima

  • ma nebitno

    12. februar 2014 | 09:37

    Zorice ostavi žiro račun da ti uplatim 1000€,ali da više nikada ne komentarišeš ni jedan tekst, jel važi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA