Amazon otvara 9.000 radnih mesta!

 
  • 3

Internet trgovinska mreža otvoriće logostičke centre, koji će ukupno zauzeti površinu od 28.5 hektara, gde će priliku za zaposlenje dobiti za početak 6.000 osoba, dok će još 3.000 zapošljavati tokom razvoja kompanije

Amazon, američki gigant i jedna od najvećih svetskih internetv trgovinskih mreža planira da do 2015. godine otvori tri velika logistička centra u Poljskoj.

Ova kompanija najavljuje otvaranje 6.000 novih radnih mesta, a već sada je počela sa zapošljavanjem magacionera koji su zaduženi za primanje, skladištenje i pakovanje robe.

Najavljena radna mesta potraživaće takođe i predvodnike timova, menadžere, logističare, inžinjere i programere. Ovi logistički centri funkcionisaće kao podrška maloprodajnim poslovnim aktivnostima širom Evrope, a posebno u Nemačkoj.

Jedno skladište nalaziće se u blizini Poznana, dok će druga dva biti nedaleko od Vroclava. Svako će zauzimati površinu od 9,5 hektara. Najavljeno je takođe da će kompanija periodično zaposliti još 3.000 osoba.

(Telegraf.rs / Izvor: Seemea.com)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MRZ

    12. februar 2014 | 00:43

    Da li to znaci da sele centre iz Nemacke, pa ih nemacke lencuge nece vise moci ucenjivati uoci Bozica?

  • Bebana

    12. februar 2014 | 12:05

    Bezite sto dalje od Amazonskih logistickih centara = isto je (ako ne i gore ) kao u radnom logoru. Amazon obozava maximalno iskoriscavanje svojih radnika za male pare! Odvratni su...

  • Partybreaker

    12. februar 2014 | 01:32

    Sta mi imamo od toga? Sto ne dodju u srb...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA