Zaklan srpski mladić na Malti!

 
  • 7

Momak iz Grocke imao je više ubodnih rana na telu, a do ubistva je došlo nakon svađe grupe ljudi. Mladić je ubijen noćas oko 2.15, a zločin je prijavio čovek koji se predstavio kao svedok. Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je u stalnom kontaktu sa nedležnim malteškim organima

Muškarac iz Srbije, star 27 godina, ubijen je nožem u stanu u Zalivu svetog Pavla na Malti noćas oko 2 sata, javlili su lokalni mediji.

Mladić iz Grocke je imao više ubodnih rana na telu, a preminuo je nekoliko minuta nakon što su u stan stigli policija i hitna pomoć. Kako prenose mediji, policija je tokom noći privela tri osobe zbog ovog ubistva, a opsežna istraga i dalje traje. Saslušanja su u toku, a među privedenima su i Maltežani i stranci.

Ubistvo je oko 2 i 15 časova prijavio čovek koji se predstavio kao svedok, a komšije su novinarima rekle da se ubistvo desilo u stanu na poslednjem spratu, kao i da ubijeni nije tu stanovao. Neki lokalni mediji navode da je ubijeni bio često u toj zgradi.

Prema nepotvrđenim informacijama koje prenose neki mediji, do ubistva je došlo "nakon svađe grupe ljudi", a ubistvo je prijavio prijatelj ubijenog. Prema poslednjim izveštajima, stepenice zgrade su pune krvi.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je danas da je u stalnom kontaktu sa nadležnima organima Malte zbog ubistva srpskog državljanina i da je prema informacijama kojima raspolaže, malteška policija uhapsila četiri osumnjičene osobe i da nastavlja istragu.

Malteška policija je odmah o tome šta se dogodilo izvestila počasnog konzula na Malti i Ambasadu Srbije u Rimu, koja na nerezidencijalnoj osnovi pokriva Maltu, navodi srpsko ministarstvo. Ambasada Srbije u Rimu i počasni konzul na Malti "su u stalnom kontaktu sa malteškim organima koji sprovode istragu".

(Telegraf.rs / Izvor:timesofmalta.com / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc Grocka

    11. februar 2014 | 12:04

    Pa sta moze da radi na Malti mentolu,pa da radi,za razliku od tebe koji si dokon i pises gluposti!

  • Snoopy

    11. februar 2014 | 10:51

    Stali je trazio tamo??

  • Drugar

    13. februar 2014 | 06:22

    Decko je ostavio tri deteta,zenu majku u Srbiji,a gledam kako debili komentarisu sta je tamo radio...Nemamo gde da radimo,da bi svoje prehranili prihvatamo bilo sta...zar je lose otici igde i raditi za svoju porodicu...samo bolestan um moze reci:eto pa sada nek ide da radi. Bolesnik si ko god da si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA