Šta to brine Vučića, pred izbore?

 
  • 22

Potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić, kaže da lidera naprednjaka brine da se stranački funkcioneri i glasači ne opuste dok se izbori ne završe

Lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića više od tajkunskog kapitala i opozicionih napada brine da aktivisti i birači ne pomisle da je kampanja formalnost, piše ''Politika''.

Potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić, poruku prvog potpredsednika Vlade i lidera naprednjaka od pre dva dana da je ''verovatnije'' da će izgubiti, shvatio je i kao upozorenje stranačkim funkiconerima da nema opuštanja dok se izbori ne završe.

Gašić je, kako podseća ''Politika'', naveo da je Vučić bio u pravu kad je upozoravao ''kakva će se sila sručiti na SNS i koliko će para tajkuni i kriminalci da ulože da bi zaustavili Aleksandra Vučića i SNS na putu modernizacije Sbije''.

- Ako znate kakva se sila urotila protiv vas, niko od nas nijednog trenutka ne sme da bude opušten i da čeka da rezultat dodje sam po sebi, a svugde ima onih koji misle da je sve završeno. Mi Srbi smo poznati po tome - rekao je Gašić.

Da je Vučićeva poruka od pre dva dana ozbiljna poruka stranačkim funkcionerima i biračkom telu i da je motivacionog karaktera slažu se i analitičari Dragomir Anđelković i Đorđe Vukadinović.

Lider naprednjaka je u nedelju na konferenciji za novinare rekao da su se ''uz pomoć tajkunskih par u predizbornoj kampanji protiv napredanjaka ujedinili svi oni koji žele da zaustave promene''.

Vučić je rekao da se događa sve što je govorio da će se desiti, ali da se ne sekira mnogo i naglasio: ''Zato sam danas izašao, između ostalog da vam pokažem da nemam nikakav strah od činjenice da je verovatnije da ćemo izgubiti izbore za mesec dana, nego što ćemo ih dobiti. Nemam nikakav problem''.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. februar 2014 | 09:43

    Otkud opet tajkuni, zar ih nije pohapsio !?

  • Begunac

    11. februar 2014 | 09:39

    Sta su pametno uradili? Jel neko odgovara za malverzacije i tkt... Stagniramo...Sve je isto...mozda cak i gore...ili.gresim...

  • Cilla

    11. februar 2014 | 10:33

    Vucicu znamo ko si bio,Vuk menja dlaku a cud nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA