Gojković: SNS insistira na izborima i u Vojvodini

 
  • 3

- Mi iz SNS računamo na sve građane Srbije da prepoznaju politiku koja može da dovede do stabilne, moderne i ekonomski prosperitetnije države - kaže član Predsedništva SNS-a

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je danas da naprednjaci insistiraju na tome da se raspišu izbori u Vojvodini.

Gojković je rekla da je u Vojvodini katastrofalna ekonomska situacija, zbog katastrofalnog rada Demokratske stranke i predsednika pokrajinske vlade Bojana Pajtića i da je donošenje neustavnog statuta i zakona o prenosu nadležnosti AP Vojvodine doživelo poliički debakl.

Gojković je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, najavila da će rezultati izbora u Srbiji za republički parlament pokazati da li je SNS u pravu, kada govori da pokrajinska vlada nema više legalitet.

- Mi iz SNS računamo na sve građane Srbije da prepoznaju politiku koja može da dovede do stabilne, moderne i ekonomski prosperitetnije države - najavila je Gojković.

Ona je ukazala da je uložen veliki novac u kampanju protiv predsednika SNS i prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, jer je, kako je ocenila, određenim krugovima stalo da se u Srbiji ništa ne promeni.

Reč je o onima, kako je navela Gojković, koji su nezadovoljni primetnom borbom protiv kriminala i korupcije, zbog toga što je Vučić uspeo da sa pravosudnim organima, završi istrage u vezi 24 sporne privatizacije preduzeća i "koji bi voleli da jezik novca ponovo vlada Srbijom".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    10. februar 2014 | 16:38

    Zbog ove neću da glasam za SNS. Ko je ovde lud. Šta ona znači. Cirkus.

  • Misko

    10. februar 2014 | 18:54

    Rešenje spornih privatizacija je apsolutna neistina. Ništa tu nije rešeno a to se zna u evropskoj komisiji.

  • Milan

    10. februar 2014 | 11:01

    Kod nas takve "normalne" politike nema ni kod jedne opcije koja nam se natura. Idete pričom da izaberemo od loših najmanje lošu, ali ni to nije rešenje. Jednom rečju istina je da šta god se izabere nagrabusili smo isto. Nema nam pomoći kao zemlji. Lažite penzionere, ja penziju u ovoj zemlji sigurno neću doživeti a verujem niko od generacija od 60ih pa naviše osim ako već sad nije u prevremenu, invalidsku i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA