Mihajlović: Cilj nam je da zadržimo mlade u Srbiji

 
  • 16

Potpredsednica SNS kaže da je cilj SNS-a da mladi ostanu u Srbiji, da zarađuju i tako doprinose svojoj zemlji i sopstvenim porodicama

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je jedan od najvažnijih ciljeva te stranke i buduće vlade da zadrži mlade da ostanu da žive i rade u Srbiji.

- Verujemo da sa svim što smo uradili u prethodnih godinu i po dana, gde smo pokazali da prave vrednosti moraju da se poštuju, da mora da se poštuje rad i završena škola, poručujemo mladima da smo spremni da učinimo sve da ih zadržimo u Srbiji - poručila je Mihajlovićeva prilikom obilaska Opštinskog odobra SNS u Obrenovcu.

- Cilj je da mladi ostanu u Srbiji, da zarađuju i tako doprinose svojoj zemlji i sopstvenim porodicama, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da je SNS predthodnih godinu i po dana na vlasti mnogo radila, ali da ta partija nije zadovoljna brzinom reformi i da želi da se ide mnogo brže napred.

- Hoćemo da napravimo ambijent za brži dolazak investitora i mislimo da to možemo. Želimo da smanjimo broj neophodnih dozvola i da velike projekte, kao što je Beograd na vodi i ostale velike infrastrukturne projekte, pokušamo da ubrzamo koliko je god u našoj moći - dodala je Zorana Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. februar 2014 | 13:36

    Dosta mojih drugara, rodjaka .... su se nakon srednje uclanili u stranke i danas rade u drzavnim instutucijama od kontrole letenja, zeleznice i dr... u medjuvremenu upisali privatne fakultete u Mladenovcu i Pancevu za koje niko ne zna... sutra kad ja zavrsim ovaj svoj drzavni fax neko od njih ce da mi bude sef!!!!!! Oni rade za 80 - 100. 000 a ja cu za 30-50.000 ako uopste i budem imao posla. E To je problem mladih g Mihajlovic i svi ostali...

  • Partybreaker

    4. februar 2014 | 13:36

    Mozda ali samo na silu...ako zatvorite granice...ccc

  • Wero

    4. februar 2014 | 13:35

    Taj vas sadasnji cilj...ima posledice 25 godina unazad vec...a bice ih jos kako mi se cini sve vise i vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA