SITNA LOVA: Ovo je novi spot Partibrejkersa (VIDEO)

 
  • 4

Najavni singl i spot za novi album legendarnih rokera sniman je na prestoničkim ulicama sa skejterima iz Bora i beogradskim "klincima iz podzemlja"

Legendarni rokeri Partibrejkers objavili su "Sitnu lovu" kao prvi najavni singl i spot za novi album "Sirotinjsko carstvo", koji bi trebalo da se pojavi do leta.

Spot koji obiluje moćnim porukama premijerno je prikazan na regionalnom MTV-iju 3. februara 2014. godine.

Najvažnija poruka od svih je prema rečima frontmena Zorana Kostića-Caneta "nađi nekog ko te voli i spasi svoj život goli".

Pored "Sitne love" još četiri singla - "Svakog dana", "Ne mogu da kapiram", "Ljubav ne zaboravlja" i "Šta radiš" u produkciji Borisa Mladenovića iz alternativnog sastava Jarboli - biće predstavljeni publici legendarnih rokera pre objavljivanja njihovog osmog studijskog albuma.

Režiser Vladimir Tagić snimio je u toku jednog vikenda na ulicama Beograda spot "Sitna lova" u kome se pojavljuju grupa skejtera iz Bora i beogradski "klinci iz podzemlja".

Za snimanje spota ekipu su činili skejter Stefan Đorđević, kamerman Branko Sujić, montažer Nataša Pantić, asistent kamere Nemanja Veselinović, scenograf Aljoša Spajić, asistent scenografa Marija Jocić, dekorateri Mile Nikolić i Pavle Petković, kostimograf Snežana Filipaš, asistenti kostimografa Vera Damjanović i Biljana Rakić, kao i organizatori Uroš Lazić, Goran Filipaš i Zoran Trklja.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    4. februar 2014 | 12:53

    Ludo i brzo!!!

  • Bob

    4. februar 2014 | 15:52

    A tebi penzioner, je vreme da crknes.

  • Lomljavazurke

    5. februar 2014 | 08:37

    A tebi je penzioner vreme da se vratis na portal zvezde granda. Svakakvi zalutaju ovde i bulazne kojesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA