Mihajlović: SNS odlučuje o svojoj listi kandidata!

 
  • 7

- SNS će na današnjem glavnom odboru verifikovati poslaničku listu kandidata na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima - kaže potpredsednica SNS-a

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana danas u 17 h u centru "Sava". Kako se navodi u saopštenju dostavljenom medijima, na početku sednice prisutnima će se obratiti lider SNS Aleksandar Vučić, a zatim će drugi deo sednice biti zatvoren za javnost.

- SNS će na današnjem glavnom odboru verifikovati poslaničku listu kandidata na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima - rekla je potpredsednbica SNS Zorana Mihajlović.

Mihajlović je na pitanje da li će danas biti zaokružen spisak stranaka sa kojima će naprednjaci izaći na predstojeće izbore rekla da će i to biti tema, ali da misli da neće biti konačne odluke o tome.

Upitana da li će se doneti odluka i kandidatu za gradonačelnika Beograda Mihajlović je ponovila stav SNS da naprednjaci žele da Beogradom upravlja tim, a ne jedan čovek.

- Mi nećemo da osvajamo Beograd i uporno insistiramo na timu jer samo tim moze da vodi grad - podvukla je MIhajlović koja je obišla danas Toplanu na Novom Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA