SAMO NA TELEGRAFU: Trgujte akcijama kompanije Google!

Uključite se i vi u trgovanje akcijama Google-a na svetskoj berzi i iskoriste ovaj značajan rast akcija kako biste ostvarili što veći profit. FXLider svim čitaocima Telegrafa poklanja 50 dolara pravog novca za početak trgovanja!

  • 0

Portal Telegraf rs. omogućava svojim čitaocima ekskluzivnu mogućnost da trguju akcijama jedne od najpoznatijih firmi na svetu - kompanije Google!

Udobno iz svoje kuće, možete sebi da priuštite da postanete broker na berzi i trgujete akcijama multinacionalne kompanije koja svakim danom beleži neverovatan rast na svetskim berzama.

Inače, akcija Google je nedavno dostigla rekordno visoku vrednost od 1,167.89 dolara zahvaljujući međunarodnom rastu, mobilnoj ekspanziji, kao i poboljšanju profitne margine. Odlični rezultati tokom trećeg kvartala uticali su da cena akcija nakon objavljivanja samo u jednom danu poraste čak 13.80 procenata.

- Ukoliko rezultati i četvrtog kvartala nadmaše prognoze, cena akcija ove kompanije mogla bi da dostigne novu rekordnu vrednost – navodi Ana Mihajlović, analitičar kompanije FXLider.

Google je globalna tehnološka kompanija specijalizovana za internet usluge i proizvode koji uključuju pretragu, „claud computing“,softvere i tehnologije online oglašavanja.

Google su osnovali Larry Page i Sergey Brin dok su još bili na doktorskim studijama na Standfordu. Kompanija je osnovana u septembru 1998, a inicijalna javna ponuda je usledila u avgustu 2004. Od samog osnivanja rast kompanije je bio veoma brz.

Nakon pretraživača koji je bez sumnje postao najveći izvor informacija na svetu, usledio je niz novih proizvoda i akvizicija. Google sada nudi niz besplatnih softvera za povećanje produktivnosti koji uključuje email ( Gmail), kancelarijski paket (Google Drive) , društvenu mrežu (Google+) i još mnogo toga.

Google će večeras, 30. januara, nakon zatvaranja američkog trgovanja objaviti svoj izveštaj o zaradama tokom četvrtog kvartala 2013 godine. Prema analizama, očekuje se zarada od 12.21 dolar po akciji i prihod od 16.76 milijardi dolara, što bi predstavljalo rast od 37.8% u odnosu na godinu pre. Među investitorima se očekuje još veća zarada, i to od 13.67 dolar po akciji i prihod od 18.14 milijardi dolara.

Uključite se i vi u trgovanje akcijama Google-a na svetskoj berzi i iskoriste ovaj značajan rast akcija kako biste ostvarili što veći profit. FXLider svim čitaocima Telegrafa poklanja 50 dolara pravog novca za početak trgovanja!

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI PRIJAVITE SE OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA