Mihajlović: SNS je garant reformi!

 
  • 9

- Ova Vlada je uradila nekoliko važnih političkih stvari, počev do Briselskog sporazuma do početka pregovora o pridruživanju Evropskoj uniji, ali se u Srbiji teško živi i u ekonomiji mora da se uradi mnogo više - kaže potpredsednica SNS

Potpredsednik Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da ta stranka garantuje da će sprovesti ekonomske reforme u Srbiji i da je jedan od razloga za održavanje vanrednih izbora taj što se u ekonomiji mora uraditi mnogo više.

Ekonomske reforme su nešto što SNS želi da otpočne mnogo efikasnije, nego do sada i "mi smo garant da, kao što smo uradili teške političke korake - Briselski sporazum i početak pregovora sa Evropskom unijom, tako ćemo isto uraditi i ekonomske korake i reforme", rekla je Mihajlović za Tanjug.

- Ova Vlada je uradila nekoliko važnih političkih stvari, počev do Briselskog sporazuma do početka pregovora o pridruživanju Evropskoj uniji, ali se u Srbiji teško živi i u ekonomiji mora da se uradi mnogo više - rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje zašto se raspisuju izbori.

- Zašto da se ne stvori ambijent da se brže otvaraju nova radna mesta - zapitala je Mihajlović.

Ona je napomenula da će na novom termobloku u Kostolcu na desetine ljudi početi da radi, projekat "Beograd na vodi" će, dok se gradi, takođe doneti mogućnost otvaranja novih radnih mesta, ali i dodala da, pored investicija, moramo brže da sprovodimo reforme.

Mihajlović je naglasila da je neophodno sprovesti reforme u javnim preduzećima, državnoj upravi i završiti reforme u preduzećima u restrukturiranju, istakavši da te reforme moraju da doprinesu novom zapošljavanju, jer "više nemamo vremena za čekanje".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. januar 2014 | 16:24

    Verujem da jeste ali izgleda da vam treba 16 mandata,50 vlada i 20 godina da nesto uradite.

  • Ceca

    28. januar 2014 | 17:25

    Gospodjo vi ste postali jako naporni. Promenite traku

  • za koga i kakvih

    28. januar 2014 | 16:51

    Sve to za one koji eksploatisu, kradu, pljackaju i na razne nacine otimaju! Za takve reforme vi jeste, ali takvenam reforme nisu potrebne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA