OBRADOVIĆ: Slede smene direktora u EPS-u!

Vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Aleksandar Obradović nije želeo da kaže koji će direktori biti predloženi za smenu, ali je najavio da će sutra biti održan interni sastanak sa njima

  • 3

Vršilac dužnosti generalnog direktora EPS-a Aleksandar Obradović najavio je da će sutra predložiti smene pojedinih direktora elektrodistribucija zbog problema oko decembaraskih računa za struju, a izdaće i konkretne mere i instrukcije direktorima distribucija kako se ne bi ponovile greške na sledećim računima za struju.

Obradović nije želeo da kaže koji će direktori biti predloženi za smenu, ali je najavio da će sutra biti održan interni sastanak sa njima, posle koga će EPS izdati saopštenje za javnost.

On je danas obišao šaltere za reklamaciju Elektrodistribucije Beograd (EDB) i porazgovarao sa građanima koji imaju pritužbe na decembarski račun za struju, a u toj distribuciji u kojoj je, kako je rekao Obradović, zabeležen za 50 odsto veći broj reklamacija računa od uobičajenih, nije bilo velike gužve na šalterima.

Do sada je bilo 31.000 reklamacija za decembarski račun, a uobičajeno je da ih mesečno ima oko 24.000, dodao je.

Svima koji sumnjaju da im je neispravan iznos računa za struju za decembar, Obradović je poručio da to provere na šalterima i da će im za pet do 10 minuta biti rešen problem.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djanni

    27. januar 2014 | 14:15

    Dobro su se setili poslo svih otimanja od ovog osiromasenog naroda.

  • Brana Floyd

    27. januar 2014 | 16:38

    Da je direktor neke ED napravio grešku, visoki računi bi stigli samo na tom području, a ne u celoj Srbiiji. Odlično ste ovo smislili da ukinete regionalne distribucije i da centralizujete još ovo malo što je ostalo vredno u Srbiji...

  • Acisal

    27. januar 2014 | 22:05

    A kada ce tebe smeniti i koja te ja međunarodna organizacija dovela na to mesto? MMF ili Svetskka banka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA