Ovo su hedlajneri EXIT-a! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 6

Pored Skrillex-a na listi hedlajnera našli su se i Rudimental, Bendžamin Stanford aka DUB FX, kao i tvorci hit singla "More Than You" - britanski duo Koven

Organizatori EXIT-a  saopštili su imena prvih hedlajnera ovogodišnjeg izdanja festivala.

U subotu, 12. jula nastupiće Skrillex, dobitnik šest Gremija, čovek sa 15 miliona fanova na Fejsbuku i deveti na Forbsovoj listi najplaćenijih di-džejeva.

Kakav će biti njegov nastup na festivalu najbolje nagoveštava podatak da Skrillex dolazi sa pet šlepera opreme, pošto će EXIT publiku počastiti ekskluzivnim audio-video nastupom dizajniranim posebno za njegovu letnju turneju.

Dan ranije, 11. jula, nastupa Rudimental, energični sastav londonskog andergraunda, koji je osvojio publiku beskompromisnim pristupom.

U četvrtak, 10. jula, ekipi će se pridružiti Bendžamin Stanford aka DUB FX. Svu muziku stvara glasom, koji propušta kroz loop mašinu, procesore i filtere, i zatim dobijene matrice koristi kao podlogu za pevanje.

Tvorci hit singla "More Than You", basom potkovani britanski duo Koven, nastupiće na glavnoj bini u petak, 11. jula. Od momenta kada su se pojavili na sceni bass muzike, postali su miljenici velikih zvezda kao što su The Prototypes, Borgore, Hadouken i radili sa istaknutim muzičkim etiketima poput Ministry Of Sound i UKF.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rasko

    26. januar 2014 | 11:30

    Hedlajneri !?!

  • kljova

    26. januar 2014 | 13:11

    Strasno... Skrilex je 180000 eur, da li znate da Hardwell i Armin kostaju ispod 50000? Konstantno samo za Dub i Drum publiku a ostale ko sisa, vec tri Exita idem i nemam sta da slusam...

  • Bronx

    26. januar 2014 | 11:20

    Skridza i DubFX brutalnoo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA