Exit je Novom Sadu doneo 100 miliona evra!

 
  • 10

Svi posetioci Exit festivala koji su kupili ulaznice u promotivnom periodu, bilo ih je oko 11.000, dobili su gratis karte i za "Sea dance" festival, a upravo su u prodaji dva paketa ulaznica za Exit festival i za Exit avanturu koja obuhvata oba festivala

Povodom dobijanja nagrade za najbolji festival u Evropi, Exit tim 25. januara od 20 sati organizuje žurku u Velikoj dvorani Spensa na kojoj će, uz brojne bendove iz Srbije, nastupiti i velika zvezda Roni Sajz koji je nekoliko puta učestvovao na Exit festivalu.

U susret tom događaju Dušan Kovačević je u razgovoru za Tanjug još jednom predstavio novosti planirane za ovu godinu, kada će se uz novosadski Exit nekoliko dana kasnije održati i Sea Dance festival u Crnoj Gori.

- Ove godine promovišemo koncept Exit avanture kojom spajamo ta dva festivala. Moram da naglasim da su to odvojeni festivali da se Exit festival održava na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde se održavao i prethodnih 13 godina i gde će nadam se zauvek i ostati, a "Sea dance" festival je novi festival kojim posetiocima pružamo priliku da posete oba festivala i tako učestvuju u jednoj velikoj Exit avanturi - kazao je Kovačević.

On je istakao i pomoć države u organizaciji festivala naglasivši da je "Exit festival najisplativija investicija u Srbiji, koja lokalnoj ekonomiji godišnje doprinosi sa više od 15 miliona evra i koji je do sada ekonomiji Novog Sada i Srbije prihodovao više od 100 miliona evra".

- Sigurno je da ćemo se potruditi da uz pomoć ove nagrade našem društvu vratimo još više. Po mom povratku na čelo Exita napravili smo razgovore s čelnicima i republičke i pokrajinske i gradske vlasti i oni su nam tada usmeno obećali podršku na osnovu koje smo ušli u organizaciju festivala i obećana podrška je zaista i stigla - rekao je Kovačević.

Prema njegovim rečima, svi posetioci Exit festivala koji su kupili ulaznice u promotivnom periodu, bilo ih je oko 11.000, dobili su gratis karte i za "Sea dance" festival, a upravo su u prodaji dva paketa ulaznica za Exit festival i za Exit avanturu koja obuhvata oba festivala.

Kovačević je kazao da je pred organizatorima "kompleksna logistička operacija" i da Exit tim trenutno formira dva posebna produkcijska tima, jedan za festival u Novom Sadu drugi za festival na "Jazu", dok je, kako je kazao, rad na marketingu i bukingu objedinjen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    25. januar 2014 | 17:50

    A kad su ti Exit-asi podrzali samostalnu Vojvodinu dok ih je drzava subvencionisala a onda oni pare !?! kojih bre 100 miliona ? Od stranaca koji kupuju pljeskavice i spavaju u satorima ? Smesni ste !

  • допке

    25. januar 2014 | 15:51

    Боже ме сачувај ,где се све овај човек гузи, невероватно. Ставио би и нокшир на главу, само да се појави у јавност, да буде у центру пажње.

  • ДејанНС

    25. januar 2014 | 16:06

    А где су те паре???Ја не видим нигде ништа!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA