Devojčica (16) zadavila dečka kablom, pa ga isekla žiletom! (FOTO)

 
  • 15

Tinejdžerka, koja boluje od šizofrenije i autizma, tokom seksualne igre uspela je da ostavi bez svesti svog partnera. Potom je počela da ga seče, da bi "ublažila svoj stres"

Džesika Burlju (16) iz Glendejla, Kalifornija, uhapšena je i optužena za ubistvo svog partnera Džejsona Eša (43), koga je zadavila, potom ubila u perverznoj seksualnoj igri na koju su oboje pristali.

Tinejdžerka je rekla policiji da je električnim kablom davila partnera, a kada je izgubio svest, počela je da ga seče žiletom da bi ga probudila! Eš nije reagovao, ali je ona nastavila da ga seče da bi "ublažila svoj stres".

Trejsi Vudsajd, njena majka, rekla je policiji da je ćerku, koja boluje od šizofrenije i autizma, ostavila kod kuće sa Ešom i da se vratila kada joj je ona javila da je povređen.

Burljuova je rekla policiji da su ona i Eš često praktikovali seksualne igre davljenja.

Kada je majka stigla kući, ćerka ju je odvela je u spavaću sobu, gde se suočila sa prizorom Eša koji je ležao potpuno obučen, samo mu je šlic bio otkopčan. Posle neuspelog pokušaja da mu da veštačko disanje, stigla je hitna pomoć, ali je bilo prekasno.

Burljuova je navodno uhapšena sa burkom na glavi, a kada je ispitivala policija rekla je da se zove Ksenija Meks. Osuđena je za ubistvo drugog stepena.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Pantelic

    23. januar 2014 | 22:08

    Jebao te roditelj koji te je vaspitao i dozvolio da tako izgledas.

  • Fakir

    23. januar 2014 | 21:56

    Zar ovo nije pedofilija???

  • Grejeva

    23. januar 2014 | 23:12

    Molim vas, pa kakva je to majka koja je dozvolila da joj se bolesna, maloletna cerka vidja sa covekom od cetrdeset godina?????!!! Citam tekst i pitam se ko je ovde lud ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA