Lopovi onesvestili čoveka, šutirali ga u glavu, a zatim opljačkali! (VIDEO)

 
  • 1

Snimak bezočnog nasilja počinje tako što su razbojnici bacili tanjir prema muškarcu, da bi mu odvukli pažnju. Potom je usledio nokaut nakon čega je ostao bez svesti, dok su ga oni pljačkali u šutirali

Zastrašujući događaj odigrao se na ulicama Birmingema kada su muškarca (51) nokautirala dvojica pljačkaša, koji su ga nakon toga udarali i gazili po glavi dok se on nalazio u nesvesti.

Muškarca su napali iz zasede dok se vraćao kući iz noćnog izlaska. Na početku snimka vidi se kako mladići bacaju tanjir prema žrtvi, kako bi mu odvukli pažnju. Dok se čovek okretao, drugi napadač ga je nokautirao i ostavio bez svesti.

Bespomoćno je ležao na zemlji, a lopovi su prevrnuli njegovo telo i počeli da preturaju po njegovim džepovima. Ukrali su mu sat i mobilni telefon.

U nastavku ovog talasa nasilja, jedan od napadača počinje da gazi po glavi muškarca i da je bezočno šutira pet puta. Napad se dogodio u ranim jutarnjim satima, desetine automobila je prošlo, ali niko nije obratio pažnju na jadnog čoveka.

Srećom, žrtva je preživela, ali sa kopčama na glavi, modricama i posekotinama na licu. Žrtva nikad nije pregledala snimak, jer njegova porodica smatra da bi bilo previše traumatično za njega.

Policija je u šoku zbog porasta nivoa nasilja. Oni su se naoštrili da uhvate razbojnike što je pre moguće. Apelovali su na vozače koji su prolazili za vreme napada, da daju bilo kakve informacije koje bi im pomogle da što pre uhapse napadače.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA