Nećete verovati gde se devojčica (11) zaglavila i ko ju je spašavao (FOTO) (VIDEO)

Djevojčica iz Jute igrala se sa svojim rođacima žmurke i sakrila se u veš mašinu, ali kada je krenula da iz nje izađe nije mogla, već se zaglavila u bubnju

  • 3

Nesvakidašnja stvar dogodila se devojčici (11) iz Jute u SAD dok se igrala omiljene igre svih mališana - žmurke, zbog čega su morali da je spašavaju vatrogasci.

Djevojčica iz Jute igrala se sa svojim rođacima omiljene dečije igre - žmurke i odlučila da se sakrije u veš mašinu, ali kada je krenula da iz nje izađe nije mogla, već se zaglavila u bubnju.

- Zaista je htela da pobedi u igri - kaže njena majka Nikol Rodes, a objavio je Huffingtonpost.com.

Ova nesrećna devojčica zaglavila se u bubnju mašine za špranje veša, a njena porodica i prijatelji su prijatelji su je pokušali izvući tako što su koristili maslac od kikirikija i vodu, kada u tome nisu uspeli morali su pozvati vatrogasce da je izvuku.

- Kasnije smo se svemu smejali, ipak u početku je izgledalo jako loše - rekla je Nikol i dodala kako njena ćerka nije, na svu sreću povređena.

POGLEDAJTE VIDEO SPASAVANJA DEVOJČICE IZ VEŠ MAŠINE:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    12. januar 2014 | 10:26

    Koji pederi, nisu baš morali da je snimaju i da svaka šuša gleda nesreću jedne jedanaestogodišnje devojčice i da je jedna nebitan trenutak prati čitav život. Bolesni ameri.

  • Pera

    12. januar 2014 | 10:19

    Nije Utaha, nego Juta.. Novinari..

  • dr.dare

    12. januar 2014 | 11:18

    Moze da reklamira kalgon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA