Hoće osmomesečnu bebu da leče marihuanom! (FOTO)

Džef Deker i njegova supruga Karli iz Kingstona traže da se u Njujorku što pre legalizuje upotreba marihuane u medicinske svrhe kako bi izlečili svoju bebu od retkog genetskog oboljenja

  • 9

Njujorčani Džef Deker i njegova žena Karli Tangnej Deker traže od vlasti da hitno legalizuje marihuanu, kako bi ovu biljku iskoristili u medicinske svrhe - za lečenje svoje bebe.

Naime, njihova osmomesečna ćerkica Mejbl Tangnej Deker boluje od retkog genetskog poremećaja praćenog teškim napadima koji bi po njihovom mišljenju mogao da se ublaži upravo marihuanom.

Par iz Kingstona uzda se u nedavne izjave guvernera Njujorka da će uskoro u toj državi biti legalizovana upotreba marihuane u medicinske svrhe.

Podsetimo, guverner američke savezne države Njujork, Endru Kuomo saopštio je pre nekoliko dana da će u ovoj državi legalizovati upotrebu marihuane u medicinske svrhe, međutim nije naišao na odobravanje svih tamošnjih intelektualnih, političkih i advokatskih krugova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magi

    12. januar 2014 | 09:58

    Postoji ulje izdvojeno iz marihuane,njime se vec negde leče oboleli od cancera... ovo ne bi trebalo da bude bauk jer sve sto doprinosi ozdravljenju treba i da bude dostupno !!!

  • Mici

    12. januar 2014 | 10:44

    Nije prva beba koja je lecena i izlecena marihuanom, medikamenti samo stvaraju korisnike.

  • Mici

    12. januar 2014 | 13:14

    @marko koliko ljudi obolelih od raka je izlecila hemoterapija i zracenje, savremena medicina samo pravi korisnike ne bavi se izlecenjem. U svakom slucaju treba se okrenuti prirodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA