Pijan autom udario ženu na pešačkom i pobegao

 
  • 1

Teško povređena žena je prevezena u Medicinski centar u Sremskoj Mitrovici, a vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova

Policija je uhapsila vozača automobila zbog sumnje da je u Sremskoj Mitrovici na obeleženom pešačkom prelazu naleteo na ženu, teško je povredio i potom pobegao, saopštila je policija.

- Sumnja se da je vozač automobila pre obaranja pešaka pretekao nekoliko vozila i da je vozilom upravljao u alkoholisanom stanju - navodi se u saopštenju.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 18 sati na prometnoj raskrsnici u centru grada, a policija je vozača automobila, rodom iz Šida, pronašla isto veče.

Teško povređena žena je prevezena u Medicinski centar, a vozaču je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti odveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neda

    6. januar 2014 | 14:10

    Srecni praznici. Misim da bi trebalo svi da se napijemo, sednemo u automobile, a oni koji nemaju kola neka izadju na ulice, pa da se igramo. Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA