HURGADA: Pronađena tela para iz Švajcarske

 
  • 3

Zasad nisu poznati detalji, kao ni identitet švajcarskih državljana, ali se sumnja da su za njihovu smrt odgovorni pripadnici obezbeđenja vile

Tela jednog para iz Švajcarske pronađena su u vili u turističkom mestu Hurgadi, javila je sinoć egipatska državna televizija.

Na sajtu TV stanice je prvobitno objavljeno da je par bio iz Švedske. TV stanica je navela da istražitelji sumnjaju da su za njihovu smrt odgovorni pripadnici obezbeđenja vile.

Tela su pronađena sedam dana nakon što je prijavljen njihov nestanak.

Zasad nisu poznati detalji, kao ni identitet švajcarskih državljana, prenela je agencija AP. Kriminal u Egiptu je u porastu od 2011. godine, kada je svrgnut Hosni Mubarak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • balkan boy

    3. januar 2014 | 08:48

    Jel to ono mesto gde trče nasi na letovanje?

  • Np

    3. januar 2014 | 01:22

    Da da Hosni je cvecka Najveci diktator i zlocinac svog naroda ...Monstrum. Ovaj MURSI dobio na izborima skide ga CIA vojnim pucom ko pita narod to je Zapadna Demokratija..Al Erdogan se DRZI ne popusta. Pa Arapi TERORISTI !!! KAMIKAZE...

  • Toza-djankoza

    3. januar 2014 | 09:54

    Jeste, to je to mesto, ali su nasi bezbedni jer su svorceri i letuju sa 300 evra u dzepu, tako da niko nece da prlja ruke za sicu... Vidite, siromastvo ima pozitivnih stvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA