MONSTRUM: Ljubomorni muž iskopao oko nevernoj ženi!

 
  • 12

Posle nekoliko meseci zlostavljanja, zaplašivanja i pretnji, Kineskinja je rešila da ostavi muža. Našla je novog dečka u svom rodnom gradu, a muž je uspeo da ih pronađe i počini stravičan zločin

Ljubomorni muž u Kini iskopao je oko svojoj ženi nakon saznanja da se viđa sa drugim muškarcem i da želi razvod braka.

Žena, po imenu Li, navodno je ostavila muža nakon zlostavljanja koje je trajalo mesecima. Iako je veza počela dobro, posle samo nekoliko meseci muž se promenio i postao je nasilan tražeći da plati njene porodične dugove. U izveštajima stoji da je, kada je odbila da izmiri dug, pretučena i skinuta gola.

Muškarac, poznat pod imenom Long, pretio je ženi da će povrediti njenu porodicu ako ga ostavi, a kasnije je primorao da se uda za njega. Konačno, Li je posle nekoliko meseci pobegla u svoj rodni grad, gde je upoznala novu ljubav preko poznanika.

Ipak, Long je uspeo da ih pronađe. Napao ih je, a ženi je iskopao oko golim rukama. Sam se prijavio policiji i nalazi se u pritvoru.

(Telegraf.rs /Izvor: yahoo.com / Foto-ilustracija)

Video: Vučić na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    23. decembar 2013 | 14:59

    To sto je neverna ne znaci da treba da izgubi oci...Vidi se da ste tipicni Balkanci,ako zena prevari smrtna kazna,a kad muskarac vara to je ok,on je baja...fuj

  • ana

    23. decembar 2013 | 16:43

    Bravo muskarcine na komentarima, dace bog samo zensku decu da imate, i njima neko oci da vadi i zlostavlja, bas bi me tad zanimao vas stav!

  • Branko

    23. decembar 2013 | 16:59

    Čitam komentare i ne verujem koliko ste bolesni... Što se mene tiče, trebalo je da mu vrati istom merom kad je sve počelo. Da mu je lupila šljagu, prebila neki prst ili razvalila vilicu jedno 2-3 puta, sam bi pobegao glavom bez obzira. Neki dobar karate klub je mesto gde je trebalo da pobegne a ne u svoj grad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA