JUNAK: Mladić uzeo pištolj i savladao pljačkaša (VIDEO)

 
  • 9

Tužilaštvo u Sijetlu objavilo je snimak nadzorne kamere iz gradskog autobusa, na kome se vidi obračun putnika sa razbojnikom u pokušaju, kojeg je salvadao jedan putnik

Na video-snimku, koji se pojavio na internetu, vidi se kako Trevonte Braun (19) sa kapuljačom na glavi i pištoljem u ruci ide od putnika do putnika u autobusu i traži im vredne stvari.

Jedna devojka mu je predala mobilni telefon, a ostali putnici su se pravili kao da se ništa ne dešava. Pljačkaš  je zatim prišao mladiću sa naočarima, koji je u tom trenutku kucao poruke na telefonu i imao je slušalice u ušima. Kada je Trevonte prema njemu uperio pištolj, mladić je neočekivano skočio, zgrabio pištolj i počeo da ga tuče.

U prevozu, u Sijetlu, nastao je opšti haos. Neki putnici su vrištali, neki su zvali policiju, a deo je priskočio mladiću u pomoć da bi savladali razbojnika.

Policija je stigla pet minuta kasnije i odveli su već savladanog Trevontea u stanicu. Podneta je prijava protiv njega, ali on tvrdi da nije kriv. Ako bude osuđen, mogao bi da provede preko 15 godina iza rešetaka.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasador Srbije u Libanu: "U kontaktu smo sa našim državljanima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    21. decembar 2013 | 20:05

    Navalili se na jadno djete :/ Svaka mu čast! Brza reakcija! A vidi one što prohoda sa štakama u ruci,čudo :D

  • Ilidan

    21. decembar 2013 | 21:30

    Svaka mu cast. Ja sad nesto razmisljam da li bi i ja ovako odreagovao... Verujem da bi:)

  • BigFoot

    21. decembar 2013 | 23:21

    Imao sreće što pištolj nije pravi nego lažnjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA