Ukida se vanredna situacija u preostale 23 opštine

 
  • 0

Republički štab za vanredne situacije predložio je Vladi Srbije da se vanredna situacija ukine u svim opštinama u Srbiji. Odluka se očekuje danas na telefonskoj sednici Vlade

Republički štab za vanredne situacije predložio je danas Vladi Srbije ukidanje vanredne situacije na teritoriji čitave države. Vlada je već 22. februara ukinula vanrednu situaciju u većem delu zemlje, osim u 23 opštine, gde se život i dalje odvijao otežano zbog snežnih padavina i niskih temperatura.

Vlada bi trebalo da usvoji predlog Republičkog štaba za vanredne situacije danas na telefonskoj sednici. Preostale opštine u kojima će biti ukinuta vanredna situacija su Kuršumlija, Prokuplje, Trgovište, Surdulica, Vladičin Han, Bosilegrad, Vranje, Gornji Milanovac, Lučani, Ivanjica, Crna Trava, Medveđa, Vlasotince, Lebane, Boljevac, Sjenica, Nova Varoš, Bajina Bašta, Prijepolje, Priboj, Tutin, Novi Pazar i Kraljevo.

Vlada je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji cele Srbije donela 5. februara zbog obilnih snežnih padavina i niskih temperatura.

(M. S. / Tanjug)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA