Ovo su najbolje kompanije na svetu

Na osnovu ankete koju je sprovela Agencija za zapošljavanje Gladsor, najbolja kompanija u kojoj se možete zaposliti je konsultantska firma "Bejn end kompani" u Bostonu

  • 3

Najbolja kompanija u svetu za radnike je  bostonska konsultantska firma "Bejn end kompani", saopštila je Agencija za zapošljavanje Glasdor. Rezultati istraživanja prikupljeni su na osnovu ankete sa zaposlenima mnogih kompanija širom sveta.

- Reč je o vrlo zanimljivoj i uticajnoj kompaniji. U toj kompaniji nema dosadnog dana i nikada nema dosadnih projekata. Cilj kompanije je rešavanje svih problema njenih klijenata - navodi se u godišnjem istraživanju o pobedniku.

Društvena mreža Tviter koja važi kao kompanija "okružena pametnim i vrednim radnicima koji zaista brinu za njen uspeh", nalazi se na drugoj poziciji liste.

Nakon njih, slede Linkedin, Istmen kemikal, Fejsbuk, Gajdvajer, Interaktiv intelidžens, Gugl, Orbic vorld vajd, Nestle Parina Pet ker. Među prvih 50 našli su se i Ševron, koji je na 14. mestu, Najk na 29., Intel korporejšn 33., Epl 35., Starbaks 39. i Ibej na 49. mestu navedene liste.

(Telegraf.rs / Izvor: Business)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. decembar 2013 | 08:27

    Je l' su anketirali i one mucenike u Kini i Indoneziji koji rade za ove kompanije?

  • Ljiljana

    14. decembar 2013 | 08:49

    Ко је су наше најбоље компаније, то нас интересује?

  • Cacanin

    14. decembar 2013 | 02:20

    Jako lepe uslove imaju radnici u kompaniji epl koje se nalaze u aziji,citali smo o tome pre par meseci...mreze koje brane radnicima da izvrse samoubistvo skokom sa zgrade itd...divni uslovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA