DOK SE MIŠEL SMARA: Obama pravi selfi slike sa danskom premijerkom i Kameronom (FOTO)

 
  • 5

Troje svetskih lidera iskoristilo je retku priliku kad su svi na okupu, pa su uzeli pametni telefon kako bi ovekovečili momenat i napravili pozu za popularnu fotografiju poznatu kao selfi

Na jučerašnjoj komemoraciji Nelsonu Mandeli na stadionu u Johanesburgu prisustvovalo je skoro 100 svetskih lidera, a američki predsednik Barak Obama, premijerka Danske Helen Toring Šmit i britanski premijer Dejvid Kameron odlično su se zabavljali tokom odavanja počasti državniku Južnoafričke republike.

Troje svetskih lidera iskoristilo je retku priliku u kojoj su svi na okupu, a zatim uzeli pametni telefon kako bi ovekovečili ovaj momenat i napravili pozu za popularnu fotografiju poznatu kao selfi.

Obama, Šmit i Kameron su izgleda momentalno zaboravili svečanost na kojoj su prisustvovali, ponašajući se kao da su na odmoru. Iskoristili su ovu tužnu priliku da se na neki način animiraju, ćaskajući sa drugim liderima i konstantno gledajući u svoje telefone.

Obamina supruga, Mišel, zadržala je svoje dostojanstvo i odbila da se pridruži ekipi koja je "ludovala". Na njenom licu se moglo videti negodovanje povodom neprimerenog ponašanja na komemoraciji. Šmit i Obama su fotografisani i dok su se smejali i neobavezno ćaskali tokom ceremonije, ne mareći na brojne kamere koje su pokrivale događaj.

Selfi fotografija svetskih lidera postala je momentalno viralna, a komentari su uglavnom bili negativni, upućeni na neprikladno ponašanje tokom komemoracije. Ipak, neki su smatrali da su lideri jednostavno slavili u duhu tradicije Južnoafričke republike.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vehaby

    11. decembar 2013 | 16:27

    Dobro je predstavio Amere i to na komemoraciji najvecem mirovnjaku.Bolesna zemlja bolestan im i predsednik

  • Realnost

    11. decembar 2013 | 16:40

    Ma kako se oni zezaju! Boli njih za narod!

  • N.D.

    11. decembar 2013 | 17:48

    Samo im fali jos Bregovicev orkestar za svadbe i sahrane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA