BUDNI UZ KNJIGU: Na manifestaciji "Noć knjige" očekuju vas brojna iznenađenja i pokloni

 
  • 0

Regionalna manifestacija „Noć knjige“ deveti put zaredom održaće se u petak, 13. decembra, od 17 do 24 sata. Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi

Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od preko dve stotine pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu. U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje dvadeset sedam knjižara, kao i najveća internet knjižara u regionu.

Noć knjige je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama. Očekuju vas brojni pokloni i druženje sa piscima.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto.

U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Povodom 4. rođendana Knjižare Delfi SKC, Laguna poklanja izložbu karikatura i ilustracija Dušana Petričića iz knjiga Dijagnoza i Vidovite priče (Ljubivoje Ršumović /Dušan Petričić). Izložba se otvara u petak 13. decembra 2013. u 17 časova, a posetioci će moći da je vide do 25. decembra 2013. godine.

Noć knjige održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu i Kruševcu.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA