Dva mladića ranjena u pucnjavi na Banovom brdu

 
  • 0

Nakon svađe u kafiću, dve grupe momaka nastavile sukob van lokala. Povređeni momci prebačeni u Urgentni centar, ostali pobegli sa lica mesta

Dva mladića, starosti 27 godina, ranjena su noćas oko 23 časa u pucnjavi iz vatrenog oružja u kafiću "Balans" na Banovom brdu. Nakon svađe dve grupe momaka u lokalu, sukob se nastavio napolju, u Ulici Nikolaja Gogolja. Povređeni mladići prebačeni su u Urgentni centar, a policija još traga za ostalim učesnicima.

Prema tvrdnjama prisutnih gostiju lokala, petorica mladića su posle veće količine alkohola započeli svađu u kafiću, odakle su zbog pravljenja nereda izbačeni. Međutim, momci su sukob nastavili iza kafića, uz upotrebu vatrenog oružja. Tada su dvojica od njih pogođena. Jedan mladić je ranjen u potkolenicu, dok je drugog metak okrznuo.

Povređeni momci prebačeni su u Urgentni centar i nisu životno ugroženi. Ostali učesnici pucnjave pobegli su sa lica mesta pre dolaska policije.

Policija je obavila uviđaj, ali detalji incidenta i identitet povređenih nisu saopšteni.

(M. S. / Blic)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA