Policijska marica teško povredila pešaka!

 
  • 10

- Pešak je pretrčavao ulicu kada ga je policijsko vozilo "zakačilo". Vozaču je urađen alko-test koji je pokazao da on nije imao alkohola u krvi, kaže izvor Telegrafa iz policije

Policijska "marica" koja je pošla na intervenciju udarila je pešaka u kragujevačkom naselju Petrovac u četvrtak oko 21 sat. Pešak, muškarac, zadobio je prelom leve noge i povrede glave i stomaka.

Nesreća se dogodila kraj mosta u naselju Petrovac, nedaleko od okružnog zatvora i restorana "Avala". Kako Telegraf saznaje u policiji, "marica" je krenula na intervenciju i kretala se pod rotacijom.

- Pešak je pretrčavao ulicu kada ga je policijsko vozilo "zakačilo". Vozaču je urađen alko-test koji je pokazao da on nije imao alkohola u krvi - kaže izvor Telegrafa iz policije.

U kragujevačkom Kliničkom centru objašnjavaju da je povređeni primljen kao N. N. lice. Reč je o mlađem muškarcu. On je zadobio prelom leve potkolenice, lake povrede glave i povrede trbuha zbog kojih će tokom poslepodneva biti operisan.

(M. M.)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailo

    22. novembar 2013 | 17:27

    @Zorica Zašto napadate bilo koga ukoliko još uvek nisu poznati svi detalji dogadjaja? Vozači marica neretko krše zakon, kažem jer sam lično video mnogo puta. Najčešće je to prekoračenje dok voze žutom trakom bez uključene rotacije, ali se dešavaju i prolasci na crveno svetlo. Takodje sam prisustvovao i kada su vozači iz različitih vozila 'ćaskali' preko megafona.

  • Zorica

    22. novembar 2013 | 16:48

    E, tako mu i treba kada trčii pred rudu. Policija treba sada da pokrene prekršajnu prijavu protiv pešaka. Izigravao je nekog mangupa iako je video policisko vozilo. Samo nek i dalje takvi kao on pretrčavaju ulicu a da ne gledaju da li vozilo im ide. Posle krive vozača kada ih pokupi.

  • Heisenberg

    22. novembar 2013 | 16:52

    ne bi me cudilo da ne bude nista od detaljnije istrage

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA