NA PRODAJU: Najsmešnija teretana u Srbiji (FOTO)

 
  • 5

- Ekstra za početnike ko voli sam da vežba kod kuće bez pametnjakovića po teretanama - piše u ponudi ove teretane - ručne izrade i od betona koja se prodaje preko interneta

Na internet oglasima može se svašta naći, a Telegraf.rs je već one "najbolje" objavljivao, a tako se  preko "onlajn" prodaje i nudi sve i svašta, uključujući i neke proizvode za koje ili većina ljudi ne zna da uopšte postoje ili se pitate ko uopšte kupuje takvu robu.

Posle oglasa gde se menja "golf I" za tele, zatim onaj gde se prodaje 7 omota stranih milki, pojavio se najnoviji hit u kojem se nudi na prodaju teretana ručne izrade.

"Ekstra za početnike ko voli sam da vežba kod kuće bez pametnjakovića po teretanama, polovna bendž klupa, ručne izrade, ravni bendž, kosi bendž, može i trbušnjaci, kao skot klupa, ja sam je koristio davno kad sam vežbao sa istim ovim tegovima koje sam ja pravio, težina tegova približno, najveći dvoručni teg oko 40kg, manji dvoručni teg oko 20kg i dva jednoručna tega oko 12kg po tegu", piše u ovom oglasu.

Cena ovog ručnog rada je "prava sitnica" i iznosi 2.500 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA