BRAĆA MONSTRUMI: Mesec dana silovali maloletnicu!

 
  • 19

Jedan od braće je uhapšen i policiji je rekao da nije imao seksualne odnose sa maloletnicom i svu krivicuje prebacio na svog brata za kojim policija i dalje traga

Maloletnicu iz Tutina mesec dana su silovala dvojica braće iz Rožaja.

Devojku su upoznali jedne noći prilikom izlaska, kada su je prvi put silovali. U nekoliko navrata kada su bili u Tutinu, braća su je silovala i pretila da će joj ubiti porodicu ako nekom kaže za silovanje. Jednog brata uhapsila je novopazarska policija, dok se za drugim još traga.

- Iživljavali su se, radili su joj različite gadosti. Kada su je silovali poslednji put, otišli su korak dalje, pa su joj gasili cigarete po telu. Pretili su joj da će joj ubiti celu porodicu ako nekome bude ispričala. Devojčica više nije mogla da izdrži, pa se poverila majci koja je slučaj prijavila policiji - rekao nam izvor iz istrage.

Uhapšeni je policiji rekao da nije imao seksualne odnose sa maloletnicom i svu krivicu je prebacio na svog brata za kojim policija i dalje traga.

- Rekao je da poznaje maloletnicu jer se njegov brat zabavlja sa njom. Tvrdio je da je nije prstom takao. Telo nesrećne devojke je prepuno povreda i ožiljaka od cigareta - rekao je izvor.

Maloletnica je bila kod lekara i pribavila je lekarski izveštaj iz kojeg se vidi da je mučena i silovana, i da je to trajalo više od mesec dana, rekao je sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs / Izvor: RTVPN.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    15. novembar 2013 | 23:22

    Momentalna kastracija!!! To je najbolja kazna da se nebi desilo kao sa ovim matorim sto je pomilovan za silovanje i ubistvo...pa kad je izasao opet je silovao zenu...e pa nebi imso cime da siluje

  • Ћирилица

    15. novembar 2013 | 23:43

    Кастрирати говеда и у затвор што је дуже могуће

  • Lily

    16. novembar 2013 | 00:06

    Na kolac odmah lagano da ih nabijaju! Stoka monstruozna! Pa da li je moguće da se rađaju ovakve gamadi !?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA