Doktori optuženi za smrt Jelice Panić tvrde da nisu krivi

 
  • 3

Optuženi internista Dragan Stanojević, anesteziolog Bratislav Stamenković i vlasnik "Beoklinike" Miodrag Stanić kratko su izjavili da nisu krivi za smrt dvadesetpetogodišnje devojke iz Paraćina

Trojica lekara koji su optuženi za nesavesno lečenje Jelice Panić (25) iz Paraćina, koja je umrla 2010. godine prilikom rutinske operacije grlića materice, odbacili su navode o krivici na pripremnom ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

- Optuženi internista Dragan Stanojević, anesteziolog Bratislav Stamenković i vlasnik "Beoklinike" Miodrag Stanić kratko su izjavili da nisu krivi i izneli svoje dokazne predloge - kaže izvor Telegrafa.

Zamenik tužioca, kako kaže, pročitao je navode optužnice u kojoj piše da je pokojnoj Jelici data veća količina anestetika, kao i da je pala u komu prilikom buđenja.

Porodica Panić pridružila se krivičnom gonjenju i predložila da bude izveden nalaz komisije veštaka, koju su sami angažovali.

Početak suđenja zakazan je za 18. decembar.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA