Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
no kaking
@Aleks ENZO A ono sto vi u Srbiji odavno jedete, 10 puta je gore od GMO.
ENZO
@mijasava Kao prvo, moras da znas da postoji stotine vrsta meda. Ukus zavisi od "ispase",a i regiona iz kojeg taj med dolazi. Kao drugo,ti u Austriji vec odavno konzumiras GMO proizvode,pa tako i med! Zato vjerovatno nemas ni osjecaj za ukus necega sto je prirodno. A,kao trece,vjerovatno si bacio teglu PRAVOG prirodnog meda,koji naravno ne lici na onaj sto konzumiras u Austriji. Ovo ti govorim jer imam mnogo iskustva uvezi pcelarstva i proizvodnje meda. Nego,drugi put kupi zasticeni homoljski med....i vidjeces razliku izmedju tog sto mislis da je PRAVI....i PRAVOG!.
Aleks
@mijasava Brate dragi....ti citav zivot u Austriji jedes lazni med,i zato nemas pojma sta je pravi! Bacio si teglu PRAVOG meda 100% E moj junace....pojeo te GMO