HEROJ: Srednjoškolac spasao dečaka (3) koji se davio!

- Dete je vrištalo i borilo se da se održi na površini. Prišao sam mu iza leđa, zaronio ispod njega i samo ga izbacio uvis - ispričao je Dević

  • 17

Učenik Srednje poljoprivredne škole u Baru Rade Dević spasao je život trogodišnjem dečaku iz Rusije, koji je upao u more u barskoj marini.

Kako prenose današnji podgorički mediji, mališan iz Rusije, koji je bio sa majkom i još jednim detetom u kolicima, hteo je da baci kamen u vodu, ali je tom prilikom skliznuo u more.

Majka dečaka je, kako se navodi, počela da zapomaže, a Dević, koji se sa društvom nalazio u blizini, odmah je dotrčao u pomoć, odnosno skočio u more da spase dečaka.

- Dete je vrištalo i borilo se da se održi na površini. Prišao sam mu iza leđa, zaronio ispod njega i samo ga izbacio uvis - ispričao je Dević.

On je naveo da je majka deteta bila "izgubljena od stresa" i nije znala kako da mu zahvali. "Počela je da nudi novac, što sam odbio, ali mi je ugurala 15 evra u ruke, a potom otišla sa decom", kazao je Dević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • romanticni zmaj

    1. novembar 2013 | 20:13

    Svaka cast ljudino!!!

  • Pesak u kofice

    1. novembar 2013 | 20:42

    Zorice primetio sam da si negativac...stalno lupetas nesto!ajmo malo pozitivno...

  • ljilja

    1. novembar 2013 | 20:46

    Jaoj zorice ne seeeriiii vise sa tvojim glupim komentarima,ajde idi spavaj malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA