Festival duhovnosti Love & Spirit od 30. novembra do 2. decembra (FOTO)

 
  • 4

Posetioci će imati priliku da prisustvuju nizu predavanja i radionica posvećenim antičkoj duhovnosti, hrišćanstvu i filozofiji naroda Istoka

Love & Spirit, festival duhovnosti i duhovnih praksi naroda sveta, održaće se po drugi put u Beogradu od 30. novembra do 2. decembra 2013. godine u Mikser Houseu, u Savamaloj.

Tokom trajanja manifestacije, posetioci će imati jedinstvenu priliku da prisustvuju nizu predavanja i radionica posvećenim antičkoj duhovnosti, hrišćanstvu i filozofiji naroda Istoka.

Činjenica je da se planeta ponovo okreće duhovnosti i širenju svesti kao prirodnom sledu evolucije posle ere vladavine materijalizma, a učesnici Love & Spirit festivala imaće prilike da se upozanaju s izuzetno važnim temama za duhovni razvoj i dobiju smernice za pronalaženje ličnog mira, neophodnog u ovom vrtoglavom tempu života.

Prvi dan rezervisan je za radionice "Anđeli", "Svet grčkih bogova", "Put ka sreći po S. N. Lazarevu", "Pozdrav suncu – Surya Namaskar".

Sledeći dan obilovaće zanimljivim predavanjima.

Sushant Pandey, specijalni gost iz Indije, pričaće o jogi kao sveobuhvatnoj pomoći u životu. O Atlantidi govoriće Dan Šercar iz Zagreba, "Platon, gozba ili o ljubavi" je sledeće kroz šta će nas provesti Daliborka Kiković, predsednica udruženja Nova Akropola.

Odmah posle toga posetioce očekuje "Epikurejska škola, antički life coach", predavanje i radionica prof. dr Aleksandra Fatića i Aleksandre Bulatović iz udruženja SGE. O Bibliji govoriće Milutin Horvat, antropolog religije, a Slobodan Beštlić, naš poznati umetnik, upoznaće nas sa gnosticima i konteplativnom molitvom.

Dr Mirjana Mićović će govoriti o "Dodirima duše", sistemu aktiviranja duhovno energetskih potencijala kroz meditaciju, "Otvaranje portala" i slobodni ples – "Galaktički ples".

Trećeg dana, od naših najpoznatijih joga učitelja, saznaćemo više o dva jogička pravca - Astanga jogi od Ranka Stojiljkovića i Flow jogi od Zorana Zrnića, dok će Dragan Lončar govoriti o evoluciji svesti, praksi pročišćenja kosmičkih elemenata Bhutta shudhi.

Dan završavamo zvucima gongova Vedrana Petraka iz Zagreba – koncertom "Zvučna kupka sa planetarnim gogovima", u kojoj su se već "kupali" mnogi narodi.

Zbog izuzetnog interesovanja za ovaj jedinstveni festival u Srbiji karte su već u prodaji, a broj mesta je ograničen.

Organizator festivala je udruženje "Asclepius".

(Telegraf.rs)

Video: Nikita Mihalkov: Orden Svetog Save velika čast

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA