GUARANA STREET ART: Guarana vraća uličnu umetnost na velika vrata širom Srbije

 
  • 0

Guarana Street tour karavan organizovao je takmičenja u break danceu, crtanju grafita i skejt trikovima, i kroz brojne interesantne radionice podstakao kreativnost mladih širom Srbije

Omiljena "Sovica" i "Zelena Guarana" zajedno sa grafiti umetnicima, poznatim skejterima i brakedance izvođačima posetile su Novi Sad, Kruševac, Novi Pazar, Čačak, Niš i Kraljevo i priredile pravu street-art zabavu svim ljubiteljima moderne umetnosti i originalnog provoda.

Dobra energija, skejt trikovi, moderni bitovi i urbani likovi obeležili su Guarana Street tour karavan koji je pružio mnogima šansu da se odlično zabave i pritom osvoje vredne nagrade.

Guarana je organizovala takmičenja u break danceu, crtanju grafita i skejt trikovima, i kroz brojne interesantne radionice u mladima širom Srbije podstakla kreativnost.

Guarana Street tour je deo urbanog koncepta ulične umetnosti koji je razvijen kako bi mladima koji prate trendove i vole da budu drugačiji i originalni pomogao da izraze svoju individualnost i razviju kreativne talente.

(Telegraf.rs)

Video: Savić: Sliku mogu dobiti samo oni koji su svojom dobrotom i nebeskom dušom pokazali sjaj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA