ŠOKANTNO: Držali devojčicu 6 godina u ormaru i silovali je (VIDEO)

 
  • 6

Loren Kavano (20), koja je preživela pakao silovanja, izgladnjivanja i zatočeništva u ormaru među fekalijama, danas je studentkinja koja je pevazišla sve poteškoće

Loren Kavano (20) psihički je ostala uravnotežena uprkos paklu koji je prošla u detinjstvu. Ova Teksašanka pre dvanaest godina pronađena je u ormanu punom fekalija u kojem je živela šest godina i bila fizički i seksualno zlostavljana do svoje osme godine.

U tim paklenim uslovima držali su je majka i očuh Barbara i Kenet Atkinson, koji su se nad devojčicom fizički i seksualno iživljavali, a to su omogućavali i svojim prijateljima.

Kada je pronađena 2001. godine, Loren je imala osam godina i bila teška samo 11,5 kilograma, poput dvogodišnjeg deteta. Bila je toliko izgladnela da su lekari morali da je hrane metodom koja je korišćena na žrtvama holokausta, jer nije imala enzime kojima bi mogla da vari hranu. Osim toga, njeno telo bilo je toliko izmučeno godinama seksualnog zlostavljanja da je morala da prođe kroz niz hirurških operacija.

Potom su usledile godine psihičke terapije jer je Loren bila psihički i socijalno zaostala. Nije znala da sedi na stolici ili koristiti WC, a travu je prvi put u životu videla kada je izašla iz bolnice.

Lekare je začudio njen relativno bogat vokabular, a kasnije je otkriveno da je naučila da govori slušajući kantri muziku koju bi majka glasno puštala da priguši njen plač.

Lorenina majka Barbara Atkinson imala je ukupno šestoro dece, od četiri oca, ali jedino je Loren bila zlostavljana, zatvorena u ormaru i izgladnjivana.

Majka koja se odrekla male Loren već pri rođenju i dala je na usvajanje, ubrzo se predomislila i nakon osam meseci zatražila devojčicu nazad. Na osnovu pravne greške, Bil i Sabrina Kavano, koji su je usvojili, morali su da vrate dete majci.

Kraj njenih paklenih muka došao je nakon što je Lorenin očuh Kenet Atkinson, besan na svoju suprugu jer je mislio da ga vara, pokazao svom komšiji šta se skriva u ormaru.

Majka i očuh nikada nisu odgovarali za seksualno zlostavljanje jer je bilo previše traumatično da o tome svedoči 8-godišnje dete. Barbara i Kenet su osuđeni na doživotnu robiju, s tim da će imati pravo na pomilovanje 2031. godine, kada će Loren imati 38 godina.

Nakon oslobađanja, Loren je na vraćena svojim usvojiteljima, porodici Kavano. Ali njenim mukama ipak nije došao kraj - ponovno je doživela zlostavljanje. To se dogodilo 2005. kada su socijalni radnici podstakli njenu usvojiteljicu Sabrinu Kavano da malo popusti čvrsti nadzor nad usvojenicom, pa je Loren otišla da provede neko vreme kod Sabrinine nećake koja je živela sa suprugom i sinovima. Već prvog jutra, suprug Sabrinine nećake odveo je Loren izvan kuće i seksualno nasrnuo na nju, zbog čega je kasnije osuđen na zatvor.

Od tada je Loren počela da proživljava teško razdoblje psihičkih problema, s napadima besa, pokušajima samoubistva i izazivanjem tuča u školi. Takođe, proživljavala je i psihosomatske poremećaje zbog blokiranja uspomena na godine silovanja. Nakon što je prebačena u specijalnu školu i krenula na terapiju gde je upoznala i druge žrtve zlostavljanja, počeo je njen oporavak.

Danas više ne uzima lekove za depresiju i šizofreniju, ali i dalje pokazuje znakove zlostavljanja - skriva hranu u svojoj sobi, ne može da podnese kantri muziku, a njen orman ima zavesu umesto vrata. Ipak, njen život ide dalje - ove godine završila je srednju školu i upisala se na fakultet.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kjh

    1. novembar 2013 | 12:53

    Boze kakvog zla ima na ovom svvetu, da nismo ni svesni.

  • Samo ja

    1. novembar 2013 | 13:06

    Kakav zivot. Jadno dete.

  • Trut

    1. novembar 2013 | 14:54

    E na primer te njene roditelje bi mogo da oladim a da se noću ne okrenem, ne cimnem dok spavam, još bi spavao ko lane..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA