GLOGOVAC: Draža nije bio zver s masnom bradom (FOTO)

"Draža je bio jedan gospodin, vojnik i hrabar čovek koji je mnogo voleo svoju zemlju", rekao je poznati glumac, koji će tumačiti lik legendarnog četničkog generala

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Hajduk
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DelBoy

    01. novembar 2013 | 06:32

    Kizo....... Da li si se izada zapitao , sta bi bilo od ovo drzave da je kapitalizam ostao , kao i svuda u svetu. Jesu li to stanovnici kapitalistickih Drzava dolazili da rade kod nas, ili smo mi išli i idemo kod njih?! . Da li je se to Demokratija zadrzala u kapitalizmu ili komunizmu?!. Da li misliš da bi ovi ratovi bili realni , da je Srbija ostala kompaktna , a ne podeljena na nekoliko delova?! . Da lu ti je ijedna predostala komunisticka zemlja uzor, ili bi pak ziveo u njoj?!. Da li si ikada cuo , ili se potrudio da saznas, o izmestanju industrije iz Srbije posle 45?!. Da li si ti uopste svestan koliko su komunisti kaznili Srbiju posle rata...da li si se pitao zasto?!. Pogledaj celu Srpsku i Jugoslovensku kinematografiju, te vidi kako izgleda zivot u tom bajnim periodu .. pogledaj kako je izgledalo Srpsko selo , svuda sivilo i čemer ... pogledaj lica statista , fasade ... pogledaj sela za vreme zadnjeg rata, tu zaostalost i infrastrukturu, naprednost.. Bar si to imao priliku da vidis u informativnim blokovima , ako nisi imao dovoljno godina i zivio u Beogradu !.

  • Hajduk

    31. oktobar 2013 | 22:24

    Sa ovako glupim komentarima ,pitam se ko zivi u Srbiji ?Spijuni ,SRBOMRSCI ,i sav sljam i bagra mars iz Srbije ,jer ne zasluzijete da disete nas vazduh .Sta ste vi mislili da cete ponovo da vrsljate .NIKAD VISE ,gadno ste se prevarali .Zapamtite dobro,videcete po prvi put sta znace pravi Srbi .Bice kako SRBIN kaze ,u protivnom tesko vama .IMA DA VAS NEMA.JASNO !

  • Hajduk

    31. oktobar 2013 | 21:51

    Naravno spijunima i domacim izdajnicima ,smetaju svi casni i posteni ljudi a plase ih se i kad su mrtvi .Na srecu heroji ne umiru ,oni ostaju kao seme za buducnost. .Draza je veliki SRBIN.A koga imamo danas?Bednike bez duse i uma.Neka ,neka ,prokletstvo ce stici sve one koje rade protiv Srbije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA