Mile Dragić oslobođen optužbi za aferu "pancir"

Apelacioni sud potvrdio je oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu iz februara, kada je po drugi put Mile Dragić oslobođen optužbe

  • 2

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu i pravosnažno oslobodio svih optužbi Mileta Dragića.

Apelacioni sud potvrdio je oslobađajuću presudu Osnovnog suda u Zrenjaninu iz februara, kada je po drugi put Mile Dragić oslobođen optužbe da je kriv za aferu u javnosti poznatu kao "pancir", koja je protiv njega pokrenuta 2005. godine i pred domaćom javnosti predstavljena kao pljačka veka.

Advokati Horovic i Kalanj posebno napominju da su Osnovni sud u Zrenjaninu i Apelacioni sud u Novom Sadu svojim presudama utvrdili da Dragić nije učinio nijedno krivično delo za koje se tereti ili za koje se goni po službenoj dužnosti.

Mile Dragić odlučiće da li će pokrenuti postupak protiv pravosudnih organa za naknadu štete, koja mu je vođenjem ovog krivičnog postupka naneta, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JR

    30. oktobar 2013 | 13:43

    Nije čovek kriv što mu je neko iz vojske i policije davao nešto više para. Možda je kriv što to nije sam prijavio , ali ko se još gadi na pare. Da je sreće da on oprema našu vojsku i policiju pa da imaju pravu opremu, a ne ovako kao što sad radi i nabavljaju od nekih likova koji u podrumima i garažama siju opremu za VS i MUP.

  • Ненад Громовић

    30. oktobar 2013 | 15:18

    Ja не верујем да ће ико да одговара. А Ти?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA