Žena kip otputovala, zamenio je transvestit!

 
  • 7

Jelena Topić koja je mesec dana stajala na glavnom trgu u Prijedoru, dobila je zamenicu u vidu muškaraca u suknji, s perikom i karminom

Jelena Topić koja je mesec dana stajala na glavnom trgu u Prijedoru, napustila je RS. Njeno mesto zauzeo je muškarac u suknji, s perikom i karminom.

Jelena je otputovala u inostranstvo i kući se vraća za dan-dva, kada ćemo se konačno saznati njeni motivi.

Međutim, Prijedorčani su dobili novog "stajala" na Trgu, jer je nepoznati muškarac odeven u suknju, s plavom perikom i upadljivo našminkan, zauzeo Jelenino mesto.

Lokalni mediji smatraju da se radi o parodiji na Jelenin performans.

Inače, mladić sličnog ponašanja danas se pojavio i u Zvorniku. On je satima klečao ispred Centralnog spomen-obeležja poginulim borcima u ovom gradu.

Jelena je inače poslednji put na Trgu ćutala u subotu, da bi u nedelju, na uobičajnom mestu gde su Prijedorčani navikli da je svakodnevno vide od 10 do 13 časova, ostavila samo kratku poruku sa humanitarnim brojem za pomoć bolesnom dečaku Igoru, 1413 i krede kojima su Prijedorčani ispisivali svoje poruke po pločniku.

S obzirom na to da je Jelena završni student režije na umetničkoj akademiji, pretpostavlja se da je njen "performans" deo ispitnog rada.

(Telegraf.rs / Izvor: Mondo.rs)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA