KAO U FILMU: Ukrali 54 miliona dolara iz kombija!

 
  • 8

Pljačku je izvelo 10 naoružanih muškaraca koji su, iz kombija centralne banke Libije, ukrali 54 miliona dolara. Čuvari, koji su se nalazili u vozilu obezbeđenja, nisu uspeli da se odupru napadačima

Zasad nepoznata naoružana grupa napala je danas u Sirtu kombi centralne banke Libije i ukrala 54 miliona dolara u različitim valutama, javili su libijski mediji.

Kombi je napadnut na putu između aerodroma u Sirtu i samog grada, 500 kilometara istočno od Tripolija, navela je libijska agencija Lana, dodajući da tokom pljačke niko nije povređen.

Kako se navodi, pljačku je izvelo 10 naoružanih muškaraca. Kombi je novac trebalo da isporuči ekspozituri libijske centralne banke u Sirtu.

Pozivajući se na neimenovane izvore lokalne ekspoziture, Lana je navela da su pljačkaši pobegli sa 53 miliona libijskih dinara (42 miliona dolara), a ostatak je bio u dolarima i evrima.

Kombi je pratilo samo jedno vozilo obezbeđenja, a čuvari koji su se nalazili u vozilu nisu uspeli da se odupru napadačima, prenela je agencija AFP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Bolna pesma za Dušana: Sestra ubijeng dečaka recitovala poemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA