Kakmak se već hiljadama godina priprema na tradiciolalan način od kuvanog kravljeg ili ovčijeg mleka, nema tu šta da se izmisli, kada je sve već izmišljeno.
Kajmak je turskog porekla a ne spskog pa i sama reč :D Najgori kajmak je iz Zlatibora, Užica a najbolji onaj iz okoline Čačka:D Baš čekam ovu mašinu i nadam se samo da će pružiti kvalitet. Treba samo malo više da se marketinški reklamiraju a naš narod je poznat da će se zalepiti ko pčela na med na reklamu i da ističu najbolji, među najboljima srpski kajmak .D
Prof.Biologije
Kakmak se već hiljadama godina priprema na tradiciolalan način od kuvanog kravljeg ili ovčijeg mleka, nema tu šta da se izmisli, kada je sve već izmišljeno.
Podelite komentar
lvan
Tehnolozi sa planina su ipak najbolji
Podelite komentar
Zorica
Kajmak je turskog porekla a ne spskog pa i sama reč :D Najgori kajmak je iz Zlatibora, Užica a najbolji onaj iz okoline Čačka:D Baš čekam ovu mašinu i nadam se samo da će pružiti kvalitet. Treba samo malo više da se marketinški reklamiraju a naš narod je poznat da će se zalepiti ko pčela na med na reklamu i da ističu najbolji, među najboljima srpski kajmak .D
Podelite komentar
ЖИКА 33
mmm jede mi se kajmak
Podelite komentar
Tutor
Jebi ga onda, koji će nam moj takav kajmak.
Podelite komentar