Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Prof.Biologije
Kakmak se već hiljadama godina priprema na tradiciolalan način od kuvanog kravljeg ili ovčijeg mleka, nema tu šta da se izmisli, kada je sve već izmišljeno.
lvan
Tehnolozi sa planina su ipak najbolji
Zorica
Kajmak je turskog porekla a ne spskog pa i sama reč :D Najgori kajmak je iz Zlatibora, Užica a najbolji onaj iz okoline Čačka:D Baš čekam ovu mašinu i nadam se samo da će pružiti kvalitet. Treba samo malo više da se marketinški reklamiraju a naš narod je poznat da će se zalepiti ko pčela na med na reklamu i da ističu najbolji, među najboljima srpski kajmak .D