KRVAVI SEVDAH: Plakao uz Šabanovu pesmu, pa nožem ubo gosta!

 
  • 8

Predrag Branković ranjen je nožem u kafanskoj tuči sa Draškom Topićem, koji je nakon obračuna pesnicama i lomljenja stolova izvadio sečivo i ubo svog protivnika

Predrag Branković (46) iz Orlovače nalazi se od preksinoć na Odeljenju hirurgije bolnice "Dr Mladen Stojanović" u Prijedoru, u koju je dovezen s ubodnom ranom u predelu stomaka koju mu je nožem naneo Draško Topić (51) iz Prijedora.

Branković je van životne opasnosti i uskoro će biti pušten na kućno lečenje. Incident se dogodio u ponedeljak u bifeu "Željo", koji se nalazi u Zanatskoj ulici u Prijedoru. Svedoci tvrde da između Topića i Brankovića nije bilo nikakve verbalne prepirke.

- Topića smo ranije samo jednom videli u "Želji". Sedio je za šankom i plakao uz neku Šabanovu pesmu. Žalio se da mu je teško, da ne zna šta će i kuda dalje. U jednom trenutku Branković, koji je stajao na sasvim drugom kraju šanka, podigao je majicu i, uz reči: "Vidi šta si mi uradio", pokazao je ranu od noža. Bilo je krvi, tako da nismo videli koliko je rana duboka niti kako ju je zadobio, jer je šank bio pun kad se to dogodilo. Topić je nakon toga istrčao iz kafane, potom se vratio i tad su srušili sto i pobili se - ispričali su neki od očevidaca.

U međuvremenu je došla policija, a zatim i Hitna pomoć, koja je Brankovića odvezla u bolnicu.

Topić je uhapšen zbog nanošenja teških povreda, a tokom alko-testa izmereno mu je 1,75 promila alkohola. Dnevni Avaz nezvanično saznaje da je tokom obračuna s ranjenim Brankovićem Topić zadobio i nekoliko udaraca u glavu, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Protiv vlasnice ugostiteljskog objekta "Željo" Ljubice Došen biće podneta prekršajna prijava zbog služenja alkohola vidno pijanim gostima.

- Na osnovu čega ja mogu da znam je li neki gost pijan ili ne. Nisam psiholog. Koliko znam, Topić je u mom objektu popio samo jedno pivo - rekla je Došen, koja planira da uloži žalbu na prekršajnu prijavu.

Ona je juče navela da u poslednjih osam godina, koliko "Željo" radi, u kafani nije bilo nikakvih incidenata.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AlexVojvodina

    23. oktobar 2013 | 18:59

    Ne nego vi Bosanci znate? Znate samo kako da budete sto primitivniji, pogledaj na sta licite, zivite kao u srednjem veku, uglavnom krezubi i neobrazovani. Mani se sevdaha i bolje vodi racuna o drzavi koja je najzaostalija u Evropi.

  • Sasko

    23. oktobar 2013 | 20:10

    Upravo #alexvojvodina.

  • jana

    23. oktobar 2013 | 21:54

    Pogodila ga pesma.nozem.u osobu pored.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA