SVE NJEGOVE ŽENE: Kenedi voleo device!

 
  • 6

Nije birao između popularnih glumica, svojih sekretarica, prostitutki i nevinih stažistkinja u Beloj kući, koje je voleo da razdeviči. Ceo život nije mogao da obuzda svoje pozamašne, često bizarne seksualne apetite

Kako su nakon sahrane Džona F. Kenedija sve oči bile uprte u Džeklin Kenedi sve do njene smrti, povodom pedesetogodišnjice atentata na njenog supruga, britanska autorka Sara Bedford izdaje dopunjeno izdanje svoje knjige "Američka kraljica: Život Džeklin Kenedi Onaziz", koja će se na tržištu pojaviti 31. oktobra.

Kako kaže knjiga, Kenedi je bio veliki ženskaroš, poznat po svojim aferama. Nije birao između popularnih glumica, svojih sekretarica (s dve među njima spavao je u bazenu), prostitutki i nevinih stažistkinja u Beloj kući, koje je voleo da razdeviči. Ceo život nije mogao da obuzda svoje pozamašne, često bizarne seksualne apetite.

Iako je bio sve samo ne diskretan, navodno njegovoj ženi to nije smetalo, sve dok on zna da je to što radi loše.

Kenedi je navodno postao "svestan" Džeki tek nakon što je ugledao u magazinima - fotografije te glamurozne žene koja je "savsvim slučajno" i njegova supruga. Bez obzira na sve afere, uvek je govorio da nema osećaj da je izneverio, jer je uvek stavljao ispred svega i svih.

Ova priča baca novo svetlo na odnos glavne junakinje i seksualno proždrljivog predsednika.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA